Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Brustor: ‘Ons DNA én productupdates staan in de spotlights’
De B800 halfvrijstaand. Dit glasdak wordt in 2024 ook vrijstaand leverbaar.

Brustor: ‘Ons DNA én productupdates staan in de spotlights’

Brustor is in 2024 opnieuw van de partij op vakbeurs R+T en heeft er zin in, straalt een enthousiaste salesmanager Nico Roose uit. De zonweringfabrikant komt met een volledig nieuwe sfeerstand waar de kernwaarden innovatie, buitenleven en esthetiek in tot uiting worden gebracht. Verder toont Brustor op de beurs productupdates en de toppers uit het zonweringgamma. 

Brustor kijkt dan ook vol verwachting uit naar R+T 2024. “Met ons nieuwe standconcept leggen we de nadruk op beleving. We hebben gekozen voor een nieuwe benadering en presenteren ons assortiment in een setting die perfect aansluit bij het bevorderen van een gezonde buitenervaring.”

Gekoppelde B128XL geeft meer opties aan horeca-uitbaters

De B128XL, een robuuste pergola met oprolbaar doekdak, zal vanaf 2024 ook gekoppeld kunnen worden. Tot nu is dat nog niet mogelijk. “We merken echter dat de B128XL een zeer goede oplossing is voor de horecasector”, aldus Roose. “Daar zijn ze vaak op zoek naar terrasoverkappingen die grote oppervlaktes kunnen overkappen. Door meerdere modules van de B128XL te koppelen, zal dit mogelijk worden. Horeca-uitbaters krijgen zo de keuze om hun terras te overkappen met een oprolbaar doekdak en tegelijk te genieten van de vele personalisatiemogelijkheden die ook beschikbaar zijn voor lamellendaken. Denk daarbij maar aan geïntegreerde Brustor ZIP screens, deurpalen, verschillende RAL kleuren, ledverlichting in het frame, terrasverwarming enzovoort.” 

B128XL met oprolbaar doekdak.

Vrijstaand B800 glasdak

Roose vertelt verder dat ook het B800 glasdak een extra configuratiemogelijkheid krijgt. “Tot op heden was ons nieuwe kubistische glasdak enkel beschikbaar als aanbouwmodel. Het moest dus tegen een gevel geplaatst kunnen worden. Vanaf 2024 lanceren we echter ook een vrijstaande variant van de B800. Dat stelt eindklanten in staat om dit glasdak te zetten waar ze maar willen en zo een extra tuinkamer te creëren waar. De geïntegreerde ZIP screens blijven ook bij de losstaande module beschikbaar, waardoor het geheel volledig kan worden afgesloten. Ideaal dus voor jaarrond tuinplezier.” 

Verder groeien met ons dealernetwerk

“Met deze twee innovaties willen we de verdelers nog meer opties geven om oplossingen te bieden op vragen van de eindklanten en willen we toekomstige verdelers tonen waar Brustor voor staat: kwaliteit, esthetiek en custom made”, vervolgt Roose. “We hebben een uitgebreid gamma zonwering en outdoor living-oplossingen bij Brustor en blijven inzetten op de innovatie en rationalisatie van ons assortiment.” 

“Vakbeurzen zoals de R+T en Polyclose zijn zeer belangrijke events in onze sector. We maken van de gelegenheid gebruik om te netwerken met bestaande klanten en potentiële nieuwe partners te ontmoeten. En we zijn steeds trots om onze nieuwste innovaties op vlak van terrasoverkappingen, screens, zonneschermen en veranda’s aan de vakwereld te laten zien. Op zo’n dagen staan onze partners meer dan ooit centraal.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details