Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Babyboomnieuws bij Deponti

Babyboomnieuws bij Deponti

Deponti is volop in beweging. Het bedrijf, gevestigd te Oss, kondigt twee nieuwe uitbreidingen aan. Om te beginnen lanceert het bedrijf een nieuw initiatief: Viewline, waarmee glasheldere uitzichten worden gerealiseerd. Daarnaast komt Deponti met een nieuwe kleur voor terrasoverkappingen: zwart. Thijs van Woensel, Commercieel directeur bij Deponti spreekt geamuseerd: “Volgens mij kunnen we spreken van een babyboom.”

Viewline: views that align

Om met de glaswand in huis te vallen, vertelt Van Woensel precies wat het nieuwe initiatief Viewline biedt: “We zoeken steeds naar innovatieve manieren om het buitenleven verder te veraangenamen. Het resulteert voor ons in de lancering van Viewline. Een innovator op het gebied van glassystemen, met als belangrijkste element: het bieden van een flexibele verbinding tussen binnen en buiten en een geweldig uitzicht. Keer op keer.”

Uniek ‘schuif draaisysteem’

Het geheim schuilt in de wijze waarop glaspanelen eenvoudig los van elkaar kunnen worden bewogen. Van Woensel: “Het bijzondere aan het ‘schuif draaisysteem’ van Viewline, is dat het de eindgebruiker in staat stelt de ventilatiemogelijkheden optimaal te bepalen. Dat kan door de glaspanelen afzonderlijk te verplaatsen. Ook is het mogelijk de panelen geheel naar één zijde te verplaatsen. Het aantrekkelijke daar weer van, is dat je ruimte bespaart.”

Lang en optimaal plezier

Aan alles is gedacht bij het ontwerp van het glazen systeem van Viewline. Van Woensel: “We vinden het belangrijk iets te maken waar eindgebruikers lang en optimaal plezier van hebben. Dat betekent voor ons enerzijds dat gebruiksvriendelijkheid een pré is. De Viewline kent daarom een lage drempel, een soepel rollend systeem en een schone rails (dankzij de ingebouwde borstels). Anderzijds biedt het strakke ontwerp, dankzij de smalle profielaanzichten, een zo onbelemmerd mogelijk uitzicht. Hierbij is de eindgebruiker verzekerd van maximale lichtinval én bescherming tegen de krachten van de natuur.”

Constructie

Ook aan de constructie is zorgvuldig gedacht. Een prettige bijkomstigheid is bijvoorbeeld het ‘onderdragende systeem’. Daarmee vormen de panelen geen belasting voor de constructie boven het kozijn. Daarnaast is het product zo ontwikkeld dat het een mooie toevoeging biedt aan de overkappingen van Deponti, maar ook past bij andersoortige constructies. Als klap op de vuurpijl is de Viewline constructie voorzien van één deurpaneel. Zo creëert de eindgebruiker een extra in- en uitloopdeur, die voorzien is van een mooie klink en veilig slot.

Toevoeging aan assortiment terrasoverkappingen

De aankondiging van Viewline is niet het enige Babyboomnieuws. Zo biedt Deponti een toevoeging aan het terrasoverkappingen assortiment. Van Woensel: “In gesprekken met dealers en eindgebruikers merkten we dat er een sterke vraag is naar terrasoverkappingen in een zwarte kleur. Daar zijn we mee aan de slag gegaan om aan te sluiten bij deze trend. Het resulteert in het feit dat we per heden onze terrasoverkappingen ook in die kleur leveren. Wat ons betreft een mooie ‘aanwinst’ voor Deponti. En niet onbelangrijk: ze zijn direct uit voorraad leverbaar.”

Trots

Hoe Van Woensel aankijkt tegen deze ontwikkelingen? “Als we de optelsom zo maken, dan ben ik er persoonlijk erg trots op dat het ons lukt om, ook in dynamische tijden, steeds weer met ons netwerk op zoek te gaan naar manieren waarop we het gevoel van buitenleven nog meer kunnen versterken.” Viewline gaat overigens als apart merk door het leven, maar is onderdeel van Deponti en het bijbehorende DNA. Zie voor meer informatie ook: www.viewline.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details