Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Terug naar overzicht

Solero

De naam van onze website www.parasols.nl zegt eigenlijk al genoeg. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en installatie van alle soorten parasols. Solero staat voor parasols in het midden- en hogere segment. Het programma omvat dan ook een groot aanbod in typen en uitvoeringen, zowel voor de particuliere gebruiker als professionele toepassingen in de horeca.

Het spreekt vanzelf dat kwaliteit voorop staat bij Solero. Wij zien dit als een voorwaarde om ons op dit niveau te kunnen onderscheiden. Bovendien zijn duurzame ontwikkelingen en milieubewustheid  een vast onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Dat komt tot uiting in de materiaalkeuze, de corrosiebestendigheid en natuurlijk de kleurvastheid van de gebruikte doeken. Ook het bedieningsgemak is een belangrijke factor: daar wordt steeds meer op gelet. Een parasol kan nog zo groot en mooi zijn, wanneer je die niet snel en makkelijk kunt openzetten, is dat een reden om ervan af te zien.

Goed luisteren
Wij vinden het erg belangrijk om goed naar de wensen van onze klant te luisteren en optimale informatie te verstrekken. We doen wat we beloven en soms nog iets meer. Dankzij deze correcte manier van werken, ontvingen we van Creditsafe het Financieel Gezond Certificaat. Als iets niet mogelijk of technisch onverantwoord is, zeggen we het. Meestal komen we samen echter tot creatieve oplossingen.

Tegen de stroom in
Natuurlijk is het keihard werken. Vooral in het voorjaar of vroeg in de zomer maken we lange dagen. Maar we doen het met plezier en worden enthousiast van de positieve reacties die we  vaak ontvangen. Groeien is nooit een doel op zich geweest. Echter, ondanks de recessie van de afgelopen jaren, is de omzet van Solero blijven stijgen. We bedanken onze klanten voor hun vertrouwen, hun enthousiasme en het toegezonden beeldmateriaal

algemene informatie

Services Zonwering Adres Industrieweg 210
5683 CH Best
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)499 375327 E-mailadres info@parasols.nl Website parasols.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details