Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Terug naar overzicht

Corradi

Corradi: op maat gemaakte oplossingen om van uw buitenruimte te genieten

Corradi ontwerpt en ontwikkelt oplossingen om het hele jaar door van een buitenruimte te kunnen genieten én dit zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Dankzij haar historische waarden – ervaring, Italiaans design, materiaalkennis, onderzoek, transformatie en passie – kan Corradi een open ruimte omtoveren tot een ware buitenleefruimte. Een elegante samensmelting van functionaliteit en esthetiek, in continue balans met de omgeving, en speciale aandacht voor details zorgen er voor dat Corradi zijn doelstelling bereikt: een comfortabel buitenleven gedurende verschillende maanden van het jaar.

Een terras dat een leefruimte wordt, een ruimte in de tuin omgetoverd tot een ontspanningsruimte, een buitensalon om het hele jaar door van te genieten: dit alles is mogelijk met Corradi.

Opgericht in Bologna in 1978, is Corradi vandaag de dag uitgegroeid tot een internationaal succesvolle onderneming in de productie van vouwdaken, lamellendaken en zonnezeilen, met een uniek Italiaans design.

Pergotenda® is het vouwdaksysteem dat door Corradi werd gepatenteerd: innovatieve materialen, geavanceerde technologie en verfijnd Italiaans design om maximaal van uw buitenruimte te genieten en om deze, zelfs in de slechts mogelijke weersomstandigheden, te transformeren in een gezellige ontvangstruimte. Zowel het dak als de zijkanten van de Pergotenda® kunnen geopend of gesloten waardoor u uw buitenruimte steeds optimaal kan benutten.

De lamellendaken van Corradi zijn aluminium structuren waarbij het dak uitgerust is met oriënteerbare lamellen die elektrisch en in bepaalde gevallen manueel kunnen worden bediend. De oriëntatie van de lamellen laat u toe om zelf de mate van zonlicht en natuurlijke ventilatie onder de overkapping te regelen. Hiermee creëert u een comfortabele leefruimte met een aangenaam klimaat in elk seizoen.

De zonnezeilen van Corradi zijn afkomstig uit de zeilwereld en bieden bescherming tegen zon en regen. Bestand tegen zout, zonlicht en volledig oprolbaar dankzij een automatische of manuele bediening, bieden de zonnezeilen schaduw aan grote oppervlaktes én dit in een ongeëvenaarde stijl.

Het potentieel van de Corradi producten spreekt voor zich, evenals de verbondenheid tussen de producten onderling, tussen buiten en binnen, tussen diverse vormen en elementen en tussen de omgeving en de mensen.

Op deze manier, maakt Corradi net als een alchemist, gebruik van de originele energie van een buitenruimte om deze  d.m.v. personalisatie en maatwerk om te toveren tot een op maat gemaakte leefruimte.

Join our team!

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Zonwering Adres Via M. Serenari 20
40013 Castel Maggiore
Italie
Telefoonnummer +39 (0)51 4188411 E-mailadres hello@corradi.eu Website corradi.eu

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details