Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Terug naar overzicht

SOPROFEN

SOPROFEN ontwerpt en vervaardigt unieke, kwalitatieve en efficiënte producten met een knap design die zorgen voor meer comfort, veiligheid en een aangenamere leefomgeving in uw woning. Of u nu op zoek bent naar zonnewering, rolluiken of een garagepoort, wij stellen u innoverende oplossingen voor die voldoen aan de strengste energienormen.

Een groot netwerk van verdelers in Frankrijk en de Benelux.

Wij werken samen met vakmensen die onze waarden delen en innovatie, klantgerichtheid en reactiviteit hoog in het vaandel dragen. Als historische speler (reeds 40 jaar ervaring) binnen onze branche streven wij altijd naar een duurzame samenwerking met onze partners.

Rolluiken

Garagepoorten

 Zonwering

 Horren

Wie zijn wij?

Met een team van meer dan 645 medewerkers vervaardigen en ontwikkelen wij voor onze klanten innoverende en kwaliteitsvolle producten in het domein van rolluiken, garagepoorten en zonwering . SOPROFEN behoort tot de groep BOUYER LEROUX, specialist in bakstenen en op maat gemaakte bouwoplossingen die zijn activiteiten sterk heeft en wil blijven uitbreiden door gerenommeerde en innoverende bedrijven in de bouwsector in de groep te integreren.

In 1984 stond de markt van de PVC-ramen nog in zijn kinderschoenen, net als die van de isolerende beglazingen en opbouwrolluiken. Met waarden als nauwkeurigheid, design en toewijding kon SOPROFEN zich snel positioneren met zijn universele raamoplossingen (hout, PVC, aluminium).

In 1999 gingen we dankzij een gedragsverandering bij de consument een nieuw tijdperk in. De opkomst van de elektronica en automatisering openden nieuwe mogelijkheden en SOPROFEN zette de stap naar de productie van aluminium voorzet- en inbouwrolluiken. In amper 2 jaar tijd ontwikkelden wij een heel nieuw assortiment. Onze compacte producten waren vooruitstrevend en met een ruim aanbod aan motorisaties, automatisaties en oog voor duurzaamheid en design kende het bedrijf een sterke groei. 

In 2007 verscheen eerst het gamma ‘garagepoorten’ in onze productencatalogus en nadien volgde ook een ruim assortiment aan screens en andere zonwering.

Research & Development SOPROFEN

Ons uitgebreide R&D-team tracht voortdurend de prestaties en design van onze producten en diensten te verbeteren. Hierbij streven wij er naar om onze producten anders, beter en verder te ontwikkelen

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services InsectenweringRolluikenUitvalschermenZonweringScreensGaragepoortenBuitenjaloezieën Adres Rue de Montigny 57
6200 Châtelineau
België
Telefoonnummer 09 340 56 56 Website soprofen.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details