Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Terug naar overzicht

SOPROFEN

Wie zijn wij?

SOPROFEN is sinds 1984 actief als ontwerper-fabrikant van rolluiken, zonwering en garagepoorten. Sinds enkele jaren maken we deel uit van de groep BOUYER LEROUX, een producent van bakstenen en betonnen bouwoplossingen. Dankzij een sterk stijgende verkoop en de integratie van een aantal innovatieve bedrijven binnen de bouwsector kent de groep een sterke groei, die ze ook de komende jaren verder wil zetten.

SOPROFEN vertegenwoordigt een team van 655 medewerkers verspreid over 8 industriële sites in Frankrijk en de Benelux. Het bedrijf ontwerpt en produceert innoverende en kwalitatieve oplossingen meer bepaald voor rolluiken, garagepoorten en zonweringen (screens en buitenjaloezieën), maar ook toebehoren en plaatsingsmateriaal.

Dankzij de moderne productiemethodes, de continue innovatie en een sterk ontwikkeld intern kwaliteitsbeleid slaagt het SOPROFEN-team erin om vernieuwende en kwalitatieve producten op de markt te brengen. Daarnaast staan ook de ondersteuning van onze klant, een uitgebreide service en langlopende garanties centraal in onze bedrijfsstrategie.

Gedreven door innovatie en de wens om in te spelen op de behoeften van de markt, heeft SOPROFEN het volgende ontwikkeld:

  • een nieuw gamma voorzetrolluiken “Goodnight”, die een perfect evenwicht bieden tussen natuurlijk licht overdag en maximale duisternis ’s nachts
  • de nieuwe zipscreen, SCREENAMAX, uiterst compact en extra breed, die de markt van de zonwering transformeert

Meer informatie  nl.soprofen.be

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services BuitenjaloezieënInsectenweringRolluikenUitvalschermenZonweringScreensGaragepoorten Adres Rue de Montigny 57
6200 Châtelineau
België
Telefoonnummer 09 340 56 56 Website soprofen.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details