Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Terug naar overzicht

SOPROFEN

SOPROFEN ontwerpt en vervaardigt unieke producten die uw huis verfraaien en tevens zorgen voor meer comfort, een aangenamere leefomgeving en een verhoogde veiligheid en bescherming van uw woning. Of u nu op zoek bent naar een garagepoort of naar rolluiken, wij stellen u innoverende oplossingen voor die voldoen aan de strengste energienormen.

Een groot netwerk van verdelers in Frankrijk en Benelux.

Wij steunen op vakmensen die onze waarden delen, innovatie, klantgerichtheid en reactievermogen hoog in het vaandel dragen en in zee willen gaan met een historische en erkende partner in het domein van sluitingen.

Wie zijn wij?

Met een team van meer dan 400 personen vervaardigen en ontwikkelen wij voor onze klanten innoverende en kwaliteitsvolle oplossingen in het domein van sluitingen en zonneschermen (met name rolluiken, garagepoorten of screens). SOPROFEN behoort tot de groep BOUYER LEROUX, specialist in bakstenen en terracottamaterialen die zijn activiteitendomein wil uitbreiden met alom bekende bedrijven die bijkomende knowhow in huis hebben.

In 1984 stond de markt van de PVC-ramen nog in zijn kinderschoenen, net als die van de isolerende beglazingen of in het raam geïntegreerde sluitingen. Met waarden als nauwkeurigheid, strakheid en toewijding kon SOPROFEN zich positioneren met universele oplossingen (hout, PVC, aluminium).

In 1999 konden we dankzij een gedragsverandering bij de gebruikers een nieuw tijdperk ingaan. De elektronica en de automatisering openden nieuwe mogelijkheden en SOPROFEN zette de stap naar de productie van aluminium en traditionele rolluiken. In amper 2 jaar tijd ontwikkelden wij een heel nieuw gamma. Vastberaden stelden wij onze knowhow in dienst van mooie, technologische en duurzame oplossingen met slechts een beperkte plaatsinname.

In 2007 verscheen het gamma ‘garagepoorten’ in onze productencatalogus. Meer recent kwamen er nog nieuwe oplossingen bij voor zonwering voor ramen.

Research & Development SOPROFEN

Ons R&D-team tracht voortdurend de prestaties van onze producten en diensten te verbeteren om u een weelderige en unieke beleving te kunnen bieden.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Rue de Montigny 57
6200 Châtelineau
België
Telefoonnummer 09 340 56 56 Website soprofen.be

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details