Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Terug naar overzicht

Marantec

Een familiebedrijf met traditie op weg naar de toekomst

Sinds 1957 ontwikkelen en produceren wij in onze hoofdvestiging in Ostwestfalen zowel innovatieve aandrijvings- en besturingssystemen als toebehoren voor vrijwel alle deurtypen: garagedeuren, draai-en schuifhekken, industriële deuren en slagbomen. Onze aandrijfsytemen voldoen aantoonbaar aan alle wettelijke normen wereldwijd en de technologieën waarmee gewerkt wordt, zijn gepatenteerd voor een maximale veiligheid en een maximaal comfort. Onze onderneming is volgens DIN ISO 9001 gecertificeerd.

Wij zijn onderdeel van een sterk samenwerkingsverband. Sinds 1990 is een ondernemingsgroep ontstaan, die in haar prestatievermogen en internationale markt uniek is.

Onze producten laten zien dat techniek niet alleen functioneel, maar ook mooi en esthetisch kan zijn. Of het nu om een aandrijving, bedieningselement of toebehoren gaat. Onze producten zetten wij inmiddels in meer dan 50 landen wereldwijd af en wij hebben eigen vestigingen in Europa, de VS en Azië. Om onze kwaliteitsstandaarden, ook bij de inzet door onze internationale klanten, ter plaatse te kunnen garanderen, bieden wij onze producten uitsluitend via de gekwalificeerde vakhandel en via fabrikanten van deuren en hekken aan.

Dat wij een echt familiebedrijf zijn, blijkt uit het feit dat wij onze zakenpartners, onze klanten en onze eindgebruikers het allerbelangrijkst vinden. Wij gaan op wensen en eisen in, zijn flexibel, snel en betrouwbaar.

Wij nodigen u uit om onze producten en onderneming nader te leren kennen en wensen u daar veel plezier bij.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services AandrijvingenBesturingen Adres Proostwetering 105 G
3543 AC Utrecht
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)85 4863740 E-mailadres info@marantec.nl Website marantec.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details