Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Terug naar overzicht

Improved Screen

Sunconfex perfectioneerde vier technologieën om tot het ultieme resultaat te komen: de Improved Screen. Deze buitenscreen zit onder alle omstandigheden bovenaan, onderaan, langs de zijgeleiders en in zijn geheel strak aan de raampartij vast.

Voordelen van Improved Screen:

Altijd strak
Zijgeleiders garanderen altijd een strak zonweringdoek.

Geen golven of afdruklijnen
Ontsierende bobbels of afdruklijnen op het doek doen geen afbreuk meer aan het uitzicht van het doek.

Architecturaal uitzicht
Met een ruime keuze aan structuren en kleuren wordt het scherm een praktische en mooie aanvulling van elke woning.

Door te werken met de best mogelijke textielsoorten en met de meest vooruitstrevende productiemethodes bracht Sunconfex inmiddels vier geavanceerde technologieën op de markt: Improved Zip Technology, Visitex onderlatbevestiging, ClickOn klikpaspel en ZipFix montageprofiel. Deze constante stroom van innovaties werden keer op keer Europees gepatenteerd (of zijn in aanvraag).

De innovaties achter Improved Screen:

Door te werken met de best mogelijke textielsoorten en met de meest vooruitstrevende productiemethodes bracht Sunconfex inmiddels vier geavanceerde technologieën op de markt: Improved Zip Technology, Visitex onderlatbevestiging, ClickOn klikpaspel en ZipFix montageprofiel. Deze constante stroom van innovaties werden keer op keer Europees gepatenteerd (of zijn in aanvraag).

Improved zip technology
Sunconfex is erin geslaagd om een nieuw ontwikkelde ritsband toe te passen voor het lassen van de rits aan het doek. Hoewel de ritsband een stuk dunner is dan voorheen, is de ritshechting even sterk gebleven. Dit hebben we kunnen realiseren door het toepassen van een verbeterde lijmsoort – geïmpregneerd in de vezels – en een betere weving van de band, met dunnere garens en meer aanhechtingspunten. Het toepassen van Improved Zip Technology heeft als direct gevolg dat ontsierende bobbels die zich links en rechts naast de zijgeleiders – meestal over de volledige hoogte – op het doek vormen, tot het verleden behoren.

Visitex
De Visitex bevestigingsmethode van Sunconfex zorgt ervoor dat de onderlat aan het doek kan gemonteerd worden zonder zichtbare lasnaad. Een visueel detail dat bijdraagt aan de strakke en eigentijdse esthetiek van de Sunconfex doeken.

ClickOn
ClickOn is een technologie voor de bevestiging van de screen aan de bovenrol, die twee belangrijke voordelen combineert. Het plug & play-principe zorgt ervoor dat het doek veel sneller aan de bovenrol bevestigd kan worden dan traditionele systemen. Met één eenvoudige beweging wordt het profiel vastgeklikt aan de doekrol. Daarnaast maakt ClickOn gebruik van een speciaal gelast en ultrafijn kunststofprofiel dat aan de bovenkant van het doek bevestigd zit. De verdikking die ontstaat bij het oprollen van het doek is daardoor minimaal, waardoor bij het ontrollen horizontale afdruklijnen sterk worden onderdrukt.

Zipfix
Het nieuw ontwikkelde ZipFix Montageprofiel biedt onmiskenbare voordelen, en dat zowel voor de fabrikant als voor de gebruiker. Met dit doekbuisbevestigingssysteem profiteert de fabrikant van het veel snellere montageproces, in vergelijking met een traditionele doekpees. Het voordeel voor de consument bestaat erin dat dit systeem geen zichtbare horizontale afdruklijnen meer nalaat op het doek.

algemene informatie

Services RitsscreensConfectieScreens Adres Dehemlaan 27
8900 Leper
België
Telefoonnummer +32 (0)57 221221 E-mailadres info@sunconfex.be Website improvedscreen.eu

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details