Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Terug naar overzicht

Honeycell

The best choice in cellular fabrics

Honeycell is in 2012 ontstaan uit een samenwerking van twee specialisten in de ontwikkeling van raambekleding. Wereldwijde leveranciers Coulisse en Lienesch combineerden hun expertise en passie voor gordijnstoffen in het creëren van een nieuw en verfrissend merk in honingraat stoffen. Met een uitzonderlijke variëteit aan kwaliteiten en unieke decoratieve mogelijkheden, die voldoen aan de strengste internationale kwaliteitsnormen, biedt Honeycell de beste keuze in honingraat stoffen.

Al langer dan 3,8 miljoen jaar heeft de natuur structuren ontworpen die perfect geschikt zijn voor hun doel. De honingraatstructuur, die door bijen wordt gebruikt om honing op te slaan, is een voorbeeld van stabiliteit en optimale functionaliteit. Het is een uitstekende bron van inspiratie en heeft invloed gehad op de ontwikkeling van Honeycell stoffen.

Met meer dan 600 unieke artikelen in verschillende kwaliteitsvariaties en 4 celmaten is er altijd een passende stof met het juiste design en kleur. Brandvertragende, verduisterende, licht filterende stoffen zijn allemaal in het assortiment opgenomen.

Energiebesparing

Door de honingraat structuur hebben Honeycell-stoffen uitstekende isolerende eigenschappen. In huizen gaat een groot deel van de warmte in huis verloren via de ramen, zelfs als er dubbel glas wordt gebruikt. Door de Honeycell plissés te laten zakken, wordt lucht opgesloten in de cellen die functioneren als een isolatiedeken voor uw raam. Het is bewezen dat ze het warmteverlies in de winter met 46% verminderen en de warmteabsorptie in de zomer met 78%. Ze minimaliseren de behoefte aan verwarming en airconditioning en dragen daardoor bij aan lagere energiekosten gedurende het hele jaar.

Geluidsabsorptie

Honeycell stoffen hebben bewezen dat ze geluid absorberen en merkbaar dempen. Honeycell stoffen zijn getest volgens DIN EN ISO 11654. Testresultaten zijn op aanvraag beschikbaar. Dus als u kiest voor Honeycell plissés, heeft u niet alleen een betere akoestiek in uw huis, maar profiteert u ook van een betere lichtbeheersing en een beter geïsoleerd raam tegen warme of koude temperaturen.

Duurzaamheid

Wij zijn ons bewust van de toenemende schaarste van energie, mineralen en grondstoffen en onze invloed op de ecosystemen. Wij streven ernaar al onze bedrijfsprocessen, producten en diensten op een duurzame manier te organiseren.

Naast onze basisprincipes van duurzaamheid: een laag gewicht, goede materialen en een lange levensduur, zijn al onze stofkwaliteiten 100% PVC-vrij en Oekotex® standaard 100 gecertificeerd, het laatste als onafhankelijk bewijs van productveiligheid vanuit het oogpunt van de consument.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Raamdecoratie Adres Elektrostraat 7
7483 PG Haaksbergen
Nederland
Telefoonnummer +31 535730594 E-mailadres info@honeycell.com Website honeycell.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details