Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Terug naar overzicht

Creon Raamdecoratie

Online uw raamdecoratie bestellen tegen scherpe prijzen
Raamdecoratie is een mooi voorbeeld van hoe design en functionaliteit samen kunnen gaan. Zoals de naam al aangeeft is het decoratief, maar het dient ook een doel. Bij Creon vind je drie soorten raamdecoratie: houten jaloezieën, duo rolgordijnen en plissé gordijnen. Handig en fraai bij ieder interieur. Ieder product wordt voor je op maat gemaakt, zodat het perfect past. Daardoor kun je de montage eenvoudig zelf doen en spaar je hoge montagekosten uit. Zo krijg je uitstekende kwaliteit voor zeer voordelige prijzen. Precies zoals je van Creon gewend bent!

Houten jaloezieën
Houten jaloezieën zijn bijzonder aantrekkelijk om te zien. De trendy stijl maakt dat ze passen bij zowel zeer moderne als bij meer traditionele inrichtingen. Je kunt dus meteen sfeer creëren, zelfs in een heel strak interieur. En dankzij de maar liefst 17 kleuropties bij Creon is er veel flexibiliteit om ze nog verder naar je wensen aan te passen. Daarbij zijn deze jaloezieën erg handig in het gebruik. Je kunt heel gemakkelijk de lichtinval reguleren, in vrijwel iedere gradatie die je wilt. Fel licht wordt vanzelf zachter door de filtering van de lamellen, en als het buiten niet zonnig is kun je de jaloezieën flink openzetten om meer licht in huis te krijgen. Op die manier kun je ook meteen de inkijk in je woning bepalen, bijvoorbeeld als het ’s avonds donker is en je in huis de lichten aanhebt.

Duo rolgordijnen
Een duo rolgordijn is een speciaal soort rolgordijn, dat uit twee stukken is samengesteld. Er zijn twee verticale banen stof, die onderbroken zijn met doorschijnende gedeeltes. Door de twee banen stof langs elkaar te bewegen kun je reguleren hoe ver het gordijn geopend is: helemaal dicht of half geopend. Deze speciale functionaliteit regelt je lichtinval en privacy, maar zorgt bovendien voor een unieke aankleding en sfeer. Bij Creon worden deze gordijnen altijd op maat gemaakt, zodat de montage zeer eenvoudig is. Je kunt kiezen uit diverse kleurtinten voor een optimaal resultaat.

Plissé gordijnen
Plissé gordijnen zorgen voor een exclusieve en chique uitstraling. Dat komt omdat het gordijn niet op een rol zit, maar opgevouwen is. Dat geeft deze gordijnen bij het uitvouwen een subtiel en verfijnd aanzien, dat perfect past bij vrijwel iedere inrichting. Bij Creon heb je de keuze uit transparante, semitransparante en verduisterende plissé gordijnen. Je kunt dus precies bepalen hoe je de lichtinval en inkijk geregeld wilt hebben.

De raamdecoratie van Creon is een aanwinst voor ieder huis.

algemene informatie

Services Raamdecoratie Adres Sluisweg 2B
3371 EV Hardinxveld-Giessendam
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)184 760760 E-mailadres support@creon-online.eu Website creon-raamdecoratie.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details