Ook adverteren op z&ronline.nl? Neem hier contact met ons op.
+31 495 45 00 95 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

BUILDING Shutter Systems

In de sector van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek volgen de nieuwigheden elkaar in sneltempo op. Producent van aluminium- en kunststofprofielen BUILDING Shutter Systems blijft steeds innoveren om haar klanten de laatste nieuwigheden aan te bieden.

BUILDING Shutter Systems is een familiebedrijf datwerd opgericht in 1973 met de hoofdzetel in België en vestigingen in Tsjechië en Polen. Samen met de verschillende buitenlandse dochterondernemingen groeide het sindsdien uit tot een toonaangevende specialist in de productie vanaluminium- en kunststofprofielen. Het ruime gamma profielen wordt verwerkt in allerhande toepassingen, van rolluiken, rolpoorten tot zwembadoverdekkingen. Verder biedt BUILDING Shutter Systems ook screensaan.

Met hun strakke en moderne look, zijn screensdé trend op vlak van zonwering. BUILDING Shutter Systems biedt zowel inbouw-, opbouw-, als voorzetscreens aan. De inbouwscreenis nieuw in het gamma. Met een nieuwe onderlat zet BUILDING Shutter Systems dan ook volop in op design. Daarnaast is een compleet gamma screendoeken beschikbaar: Sergé, Black-out en Soltis. Het aanbod kent geen grenzen want er is ook de mogelijkheid om een doek te laten bedrukken.

Het gamma van de rolluikenis bij BUILDING Shutter Systems beschikbaar in verschillende montagesituaties: voorzet, inbouw en opbouw. Nieuw in dit gamma is de veiligheidsveervoor alle types rolluiken. Deze vormt de verbinding tussen het blad en de as. Dit garandeert de opstootbeveiliging waardoor het rolluik vast zit eens het zich in gesloten toestand bevindt. Daarnaast heeft BUILDING Shutter Systems een volledig nieuwe kastafsluitende onderlat. Deze bestaat uit een verkleinde onderlat, een vernieuwde (onzichtbare) draaibare stoothaak en een kast-afsluitend profiel. Een andere nieuwigheid binnen het rolluikgamma, is de thermische lamel. In de zomer zorgt de lamel er voor dat het zonlicht weerkaatst wordt. Hierdoor komt de warmte niet binnen. In de winter weerkaatst de lamel de warmte van binnenshuis, waardoor er minder warmteverlies is. Verder is er ook nog een geïntegreerd muggengaasbij voorzetrolluiken.

Met Gararol-rolpoortenbiedt BUILDING Shutter Systems een interessante oplossing voor elke garage. Gararol-poorten worden uit volgeschuimde aluminiumprofielen vervaardigd. Een rolpoort zorgt ervoor dat u uw plafondruimte niet verliest en er steeds voldoende plaats blijft om fietsen of andere zaken op te hangen.

Ten slotte heeft BUILDING Shutter Systems een gamma zwembadlamellen. Dit zijn kunststofprofielen die uitermate licht en stevig zijn. De profielen vergen weinig onderhoud. Daarenboven zijn ze weersbestendig en waterdicht. Het gamma bestaat uit een P75 profiel en bevat meer lucht dan zijn kleinere varianten. Hierdoor heeft de lamel meer drijfkracht. Een weerhaakje zorgt ervoor dat de profielen niet verder kunnen doorbuigen wanneer er gewicht op komt. Hierdoor is het draagvermogen van de P75 veruit de hoogste van de markt. Alle producten bij BUILDING Shutter Systems voldoen aan de strengste normen op vlak van comfort, veiligheid en energie-efficiëntie. Met een ervaren en dynamisch team werkt BUILDING Shutter Systems gedreven aan een verdere internationale groei in deze markt.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Herlegemstraat 14
9771 Nokere
België
Telefoonnummer +32 (0)56 604811 E-mailadres info@buildingplastics.be Website buildingplastics.be

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details