Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Terug naar overzicht

B&C raamdecoratie

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk bece®. Wij produceren op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillende landen in Europa, en voor Amerika en Canada. Dit doen we onder ons eigen merk, bece®, maar ook voor diverse private labels. Ook maakt de Deense organisatie Stila deel uit van het bedrijf. Onder de naam B&C Projects werken we samen met architecten en interieurinrichters aan projecten en bieden we maatwerk in binnenzonwering.

Raamdecoratie, ook wel bekend als binnenzonwering of raambekleding, speelt een belangrijke rol in ieder interieur. In eerste instantie als licht- en warmtewering en voor privacy, maar ook als sfeerbepaler. Voorbeelden van onze producten zijn rolgordijnen, plisségordijnen, houten jaloezieën en vouwgordijnen. Bekijk hier al onze collecties.

Sinds de oprichting in 1971 is het uitgangspunt van B&C Raamdecoratie om voor ieder huis en voor iedere ruimte modieuze, gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie te maken. We hebben jarenlange ervaring en kennis in huis en verkopen meer dan 250.000 producten per jaar. We kunnen ons daarom met recht marktleider in raamdecoratie noemen.

MVO
B&C Raamdecoratie vindt het belangrijk om haar verantwoordelijkheid te nemen ten opzichte van de maatschappij. Jarenlang hebben we verschillende goede doelen in de regio ondersteund. Sinds najaar 2012 is B&C Raamdecoratie partner van de stichting Mago Care.

Mago is een dorpje in de gemeente Sabatia in het westen van Kenia. Mago telt ongeveer 6000 inwoners. De stichting Mago Care heeft als doel om de bewoners van het dorpje Mago in Kenia een betere toekomst te bezorgen. Speerpunten zijn het geven van onderwijs, medische zorg en het verstrekken van maaltijden aan schoolkinderen. Kijk voor meer informatie op de website van Mago Care.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Raamdecoratie Adres Ampèrestraat 11
8071 PH Nunspeet
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)341 277777 E-mailadres info@bece.nl Website bece.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details