Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Terug naar overzicht

Alukon

ALUKON heeft zich sinds de oprichting in 1974 ontwikkeld tot een in Europa toonaangevende aanbieder van rolluiken, roldeuren, zonwering en insectenwering. Wat begon als regionaal opererend ambachtelijk bedrijf met drie medewerkers in een kleine opslagloods is vandaag de dag een uiterst modern, middelgroot industrieel bedrijf met bijna 500 medewerkers. ALUKON produceerd sinds 2018 op twee vestigingen, een in het Opper-frankische Konradsreuth en in het Zwabische Haigerloch.

Het brede productassortiment, in combinatie met een ongebruikelijk grote productiediepte, maakt het mogelijk een grote verscheidenheid aan producten te leveren die voldoen aan de eisen van zelfs de meest veeleisende klant.

Klanten kunnen, afhankelijk van hun eigen belastbaarheid, vaardigheden en marketingconcepten zelf of ze afzonderlijke systeemcomponenten, semi-kant-en-klare of kant-en-klare componenten kopen. De Europese markten worden beleverd door het eigen vrachtwagenpark van de onderneming. ALUKON biedt partners in de ALUKON Akademie omvangrijke ondersteuning in zowel marketing en sales als producttrainingen.

ALUKON Maakt sinds 2013 deel uit van de Hörmann-groep.

Sinds 2018 produceert ALUKON op twee locaties. In Konradsreuth in Oberfranken en in Haigerloch in Schwaben worden alle producten onder het merk ALUKON geproduceerd.

algemene informatie

Services InsectenweringRolluikenZonweringRoldeuren Adres Münchberger Straße 31
95176 Konradsreuth
Duitsland
Telefoonnummer +49 (0)92 929500 E-mailadres info@alukon.com Website alukon.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details