Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Zonweringsproducent Lecluyse neemt Novo Europe over

Zonweringsproducent Lecluyse neemt Novo Europe over

Zonweringsproducent Lecluyse NV komt met een nieuwe mijlpaal in hun geschiedenis. Op 21 oktober bereikte het bedrijf middels een asset deal het akkoord omtrent de overname van de activiteit kunststof lamellen van haar collega Novo Europe BV uit Apeldoorn, Nederland.

De volledige productie, zowel extrusie als het versnijden van de lamellen, werd intussen verplaatst naar hun site te Kortemark, België. Sinds eind november is deze integratie volledig operationeel & is er continuïteit voor alle klanten.

Dankzij deze overname verstevigen ze hun Europese leiderspositie binnen hun productgamma “Verticale kunststoflamellen”. Lecluyse NV specialiseert zich al meer dan 50 jaar in de productie en verkoop van lamellen in kunststof en textiel op maat.

Het functioneel design van verticale lamellen leunt aan bij moderne hedendaagse interieurs waar architecten frequent kiezen voor brede en hoge ramen. Doordat de lamellen 180°graden oriënteren, kan perfect met de lichtinval gespeeld worden.

Hun uitgebreide productgamma bestaat uit lamellen in 52, 70, 89, 127 en 250mm. De kunststoflamellen voldoen aan de Europese Norm voor brandveiligheid en werden behandeld met een antistatische coating die ervoor zorgt dat de lamellen niet gaan kleven.

Voor projecttoepassingen heeft Lecluyse zijn project collectie. Deze bestaat onder andere uit verduisterende,  antibacteriële en geperforeerde lamellen. Daarnaast maakt Lecluyse Nv ook kwaliteitsvolle verticale rails, volledig naar eigen kwalitatief design. Deze bestaan uit geëxtrudeerd aluminium en zijn beschikbaar verschillende basiskleuren, met kleur gecoördineerde onderdelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details