Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

Zonnelux toont nieuwe collecties tijdens Interieur Collectie Dagen

zonnelux-op-interieur-collectie-dagen-kopieren

27 augustus 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Zonnelux is ook dit jaar weer aanwezig tijdens de Interieur Collectie Dagen van 15 t/m 17 september 2019 in Gorinchem. Zonnelux laat interieurprofessionals kennismaken met haar nieuwe vouwgordijnencollectie en de twin pull voor rolgordijnen. Daarnaast geeft Zonnelux een sneak preview van de nieuwe houtcollectie, lamellen én geweven hout.

Bezoek Zonnelux op stand 520

Ben je benieuwd naar alle noviteiten van Zonnelux? Bezoek dan onze stand op de Interieur Collectie Dagen in Evenementenhal Gorinchem. Je vindt Zonnelux op stand 520, naast het Easyfairs Business Point. Gratis toegangskaarten kun je aanvragen via de website van de Interieur Collectie Dagen met registratiecode 71949010.

  • Zondag 15 september: 12.00 – 18.00 uur
  • Maandag 16 september: 10.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag 17 september: 10.00 – 18.00 uur

We zien je graag op 15, 16 of 17 september in Gorinchem!

Vouwgordijnen

Bij de nieuwe vouwgordijnen is er een ruim aanbod in unistoffen en rijke structuurstoffen in transparante en lichtdoorlatende kwaliteit. De collectie is uitsluitend samengesteld uit kamerhoge stoffen. Met het speciale XL-systeem leveren we bovendien vouwgordijnen tot wel 4,40 meter breed.

Twin pull

De innovatieve Twin pull bediening is een kindveilige oplossing voor rolgordijnen. Het Twin pull mechanisme biedt alle goede eigenschappen van een ketting, maar dan zonder de onveilige lus. De Twin pull bestaat namelijk uit twee kettingen zonder lus. Met de voorste ketting gaat het rolgordijn omhoog en met de achterste ketting kun je het rolgordijn laten zakken.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details