Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Zonnelux reikt 160 vakantiecheques uit

Zonnelux reikt 160 vakantiecheques uit

Tijdens de feestelijke uitreiking van Zonnelux Raamdecoratie ontvingen ruim 160 klanten een welverdiende reischeque. De reis hebben Zonnelux klanten verdiend met de reisactie ‘Zonnelux brengt je verder’.

Zonnelux Raamdecoratie startte deze actie om haar klanten te belonen voor hun enorme inzet. Klanten konden zes categorieën behalen met een ruime keuze aan reisbestemmingen. Van een stedentrip naar Berlijn tot een autovakantie in Europa. En van een week naar de Spaanse Costa’s tot topbestemmingen als Dubai en Miami. Een ruime keuze met voor ieder wat wils.

Maurice van Bladel, directeur Zonnelux: ‘’De reisactie is door onze klanten goed ontvangen en samen hebben we een mooi resultaat behaald. Dat zoveel klanten een mooie reis hebben verdiend is natuurlijk geweldig’’. Over een vervolg van de reisactie wordt nagedacht.

Winnaar consumentenreis

Ook consumenten maakten tijdens de reisactie ‘Zonnelux brengt je verder’ kans op een vakantie voor twee personen naar Dubai. Tijdens de feestelijke uitreiking vond ook de loting voor de consumentenreis plaats. De gelukkige consument ontvangt binnenkort de reischeque uit handen van Zonnelux klant Vanderhaeghe Projects (Zoersel, België).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details