Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Zonwering & Overkappingen

Zonnelux: Piet Boon producten

Detailbeeld van de Piet Boon shutter.

Beeld | Denise Zwijnen Photography

7 september 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Kenmerkend voor de Piet Boon producten zijn volgens Zonnelux de unieke Piet Boon kleuren: wit, naturellen en grijstinten. Hierdoor kunnen de Piet Boon shutters en Piet Boon jaloezieën perfect met elkaar worden gecombineerd. 

Piet Boon shutters.

Op dit moment zitten Zonnelux en Studio Piet Boon rond de tafel om de samenwerking verder uit te bouwen. Zonnelux heeft het plan opgevat om nieuwe raamdecoratie producten in het Piet Boon kleurenpalet toe te voegen aan het assortiment. De verwachting is dat daarover snel nieuws kan worden gepresenteerd. 

Piet Boon shutters

De lamel van de Piet Boon shutter is kenmerkend. Zo is ze niet afgeschuind en zijn alle afrondingen minimaal gehouden. Het mechanisme is nagenoeg onzichtbaar. 

De Piet Boon shutter is beschikbaar in een lamelbreedte van 54 of 81 mm. Beide lamelbreedtes zorgen volgens Zonnelux voor een mooie lichtinval. De lamel van 54 mm heeft een meer elegante uitstraling, de lamel van 81 mm geeft een interieur juist een monumentaal aanzien. De bredere lamel zorgt bovendien voor meer lichtinval als de lamellen zijn geopend. 

Piet Boon jaloezieën

De Piet Boon jaloezieën worden standaard uitgevoerd met kleur-gecoördineerde koorden en strak vormgegeven Piet Boon koordknoppen. De ponsgaten en zijkanten van de Piet Boon jaloezieën worden ook gelakt. De afrondingen van de koof zijn minimaal gehouden.

De Piet Boon jaloezieën zijn verkrijgbaar met een lamelbreedte van 50 en 65 mm. Er kan ook worden gekozen voor een ladderband van 38 mm. De ladderbandkleuren zijn speciaal geselecteerd bij de kleuren van de Piet Boon jaloezieën.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details