Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Zonnelux: ‘Begin 2021 komt Motion by Zonnelux op de markt!’
Stijlvolle binnenjaloezieën van Zonnelux.

Zonnelux: ‘Begin 2021 komt Motion by Zonnelux op de markt!’

Dat kan met een afstandsbediening, maar de nieuwste trend is home motion. Daarbij wordt de of raamdecoratie met de mobiele telefoon of met spraak bediend. 

Met een gebruiksvriendelijke app kan raamdecoratie zelfs worden bediend als de bewoners van een huis of de gebruikers van een gebouw niet thuis of aanwezig zijn. Bovendien kan door het instellen van scenario’s de raamdecoratie automatisch worden geopend of gesloten op ingestelde momenten, zoals ’s ochtends bij zonsopgang of wanneer het warmer wordt dan een bepaalde, vooraf ingestelde temperatuur. 

Zonnelux speelt ook in op deze trend in raamdecoratie. In het voorjaar van 2021 brengt Zonnelux Motion by Zonnelux op de markt. Met Motion by Zonnelux is het mogelijk om de raamdecoratie te bedienen met de smartphone of met een spraakbesturingssysteem, zoals Google Assistent en Amazon Alexa. 

Oplaadbare accumotoren

Bijna alle raamdecoratie van Zonnelux is al gemotoriseerd leverbaar. Bij elektrische raamdecoratie kan zowel worden gekozen voor een oplaadbare accumotor als een bekabelde motor die op het stroomnet wordt aangesloten. 

Het grootste voordeel van oplaadbare accumotoren is natuurlijk dat aansluiten op het stroomnetwerk niet nodig is, wat de installatie aanzienlijk vereenvoudigt. Het opladen van de geïntrigeerde batterij gaat even eenvoudig als het opladen van een smartphone en hoeft slechts een of een enkele keer per jaar. De oplaadfrequentie is afhankelijk van hoe vaak raamdecoratie wordt bediend en de grootte ervan. De oplaadbare accumotoren zijn leverbaar in combinatie met houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, rolgordijnen, duo rolgordijnen, Duette® gordijnen, plisségordijnen en vouwgordijnen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details