Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Wonnink Zonwering met een zonnige blik vooruit

Wonnink Zonwering met een zonnige blik vooruit

“Wonnink Zonwering, gevestigd in Amersfoort, zet met een versterkt team de volgende stap naar een zonnige toekomst”

Ries de Jong, algemeen directeur, heeft met zijn management het afgelopen jaar gewerkt aan plannen voor de toekomst van zijn bedrijf.

Ries: “In het jaar waarin Wonnink 50 jaar bestaat, is het goed om na te denken over de volgende fase in de ontwikkeling van het bedrijf.”

Een vervolgstap, die per 1 september a.s. gezet wordt, is de intrede van Jos Stoit als operationeel directeur. Jos versterkt hiermee het huidige 4- hoofdige management team.

“Jos is een gedreven en enthousiaste compagnon met ruime ervaring in de zonweringsbranche. Ervaring die hij heeft opgedaan in directieposities bij o.a. Schellekens & Schellekens en HunterDouglas.”

Samen spreken Ries en Jos uit dat ze de betrouwbare en goed gevestigde naam van Wonnink zowel regionaal als nationaal willen uitbouwen. Er is een gezonde (en zonnige) ambitie om de bestaande organisatie te laten groeien in zowel schaal als professionaliteit.

“We willen minimaal een top 5 speler in de branche zijn en blijven. Groeien in schaal en professionaliteit hoeft voor ons niet te betekenen dat we dit alleen doen. Nee, we staan open voor constructieve vormen van samenwerking die ons helpen onze doelstellingen te realiseren. Hiernaar willen we breed kijken en gaan we de komende jaren verder uitwerken en stappen in nemen.

We zullen van ons laten horen en zien!”

Ries de Jong en Jos Stoit

Wonnink Zonwering

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details