Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Winterse interieurtrends

Winterse interieurtrends

Designklassiekers in trendkleuren

De collectie horizontale jaloezieën is uitgebreid met een zijdezachte toplaag, prachtige trendkleuren en vergrijsde tinten. Zo vormt je raambekleding een verrijking voor je interieur. Doordat de lamel aan beide zijden een verschillende kleur heeft, zorgt dit voor een extra dimensie in huis. Wil je graag een subtiele glinstering in de jaloezie? Ga dan voor een metallic-tint die meer allure aan je raamdecoratie geeft.

Onze styliste Maartje Knipscheer vertelt: “Onze op maat gemaakte horizontale jaloezieën zijn echte designklassiekers die licht en privacy gemakkelijk reguleren in ieder interieur. Door de jaloezieën te tuimelen, kun je een ander kleureffect in huis creëren doordat de jaloezie twee verschillende kleurzijdes heeft. De keuze uit diverse patronen, maten en structuren maakt dit type raambekleding daarom tijdloos in huis, zeker met de toevoeging van de zijdezachte coating en combinaties van warme tinten. En bijkomend voordeel: door deze nieuwe toplaag houdt de lamel minder stof vast.”

Winterse interieurtrends

Oók mooi: trendkleur Spiced Honey

Ieder jaar komen internationale design experts, architecten de kleurspecialisten van het Flexa ColorLab bij elkaar om de nieuwe wereldwijde kleurtrends te bespreken. Ditmaal is Spiced Honey verkozen tot trendkleur van 2019. Een warme, amberkleurige tint die positiviteit en optimisme uitstraalt. Lees hier hoe jij deze kleur het mooiste laat terugkomen in je interieur!

Stylingtips om te overwinteren

De tijd van stormachtige dagen en koude nachten is weer aangebroken; hoe kom jij de winter door? Zorg ervoor dat je binnen een extra warm en sfeervol interieur creëert. Dat begint met slimme stylingtips van onze trendwatcher Monique van der Reijden. Laat je leiden door je persoonlijke smaak, maar laat je ook inspireren door de laatste trends. Zo krijg je een nieuwe sfeer in huis waardoor je er de hele winter warmpjes bij zit!

Smart is de nieuwe mode

Interieurtrends hebben niet alleen met een mooi sfeerplaatje te maken. Het gaat ook om optimale functionaliteit, nieuwe technieken en high tech materialen waardoor we slimmer, duurzamer en fijner kunnen wonen. Trendwatcher Monique van der Reijden toont je drie nieuwe interieurtrends in combinatie met onze nieuwste collectie vouwgordijnen. Denk hierbij aan het combineren van brique met vergrijsde blauw- en groentinten.

Video

Bekijk hier de video over Luxaflex® Horizontale Jaloezieën met schuifbediening.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details