Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Winsol: ‘Twee nieuwe knikarmen met een langere levensduur en geïntegreerde led-verlichting’
Winsol zonnescherm met led-verlichting in de armen en de cassette.

Winsol: ‘Twee nieuwe knikarmen met een langere levensduur en geïntegreerde led-verlichting’

Winsol biedt daar in 2021 een oplossing voor aan: twee nieuwe knikarmen met volgens het bedrijf een langere levensduur, meer cycli, een hogere windbelasting en twee led-strips in de arm voor extra directe verlichting onder het scherm. 

De eerste arm bevat dubbel zoveel staalkabels in vergelijking met de tweevoudige kabelarm en heeft volgens opgave van Winsol een vier keer langere levensduur. Bovendien zijn de kabels zelfsmerend, waardoor het in- en uitklappen van de luifel soepeler en zonder weerstand verloopt. 

Knikarm met Dyneema Powerband en led-verlichting in de armen.

Naast de viervoudige kabelarm is ook de Powerband arm met Dyneema band nieuw. Dyneema is een sterke, geweven kunststof die ook wordt gebruikt in de zeilsport en ruimtevaartindustrie. Volgens Winsol draagt ze bij aan een tot tien keer langere levensduur van de arm en het scherm. Beide armen zijn bestand tegen windsnelheden tot 6 Beaufort (windklasse 3) en toepasbaar op de Winsol schermen Squaro, Linasol, Lumisol en Luno. 

Verder moeten de nieuwe armen ook zorgen voor een betere doekspanning en een hogere doorloophoogte door een 50% kleinere ellebooghoek en ze moeten grotere overspanningen van bijvoorbeeld 7 x 4 m mogelijk maken. 

Met de optionele led-verlichting in de arm voegt Winsol een derde verlichtingsoptie toe aan de populairste schermen in zijn gamma. Deze led-strips – on/off of dimbaar warm wit of regelbaar warm-koud wit licht (enkel bij de Linasol) – kunnen ook achteraf worden toegevoegd bij de viervoudige kabelarm en de Powerband arm met Dyneema band. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details