Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Winsol ontwikkelt in sneltempo een virtuele showroom om bereikbaar te blijven

Winsol ontwikkelt in sneltempo een virtuele showroom om bereikbaar te blijven

De COVID-19 pandemie heeft voor alle bedrijven gevolgen, ook voor Winsol. Maar het bedrijf met specialisatie in schrijnwerk en zonwering blijft niet bij de pakken neerzitten.

vr-showroom-2-kopieren

Omdat de eigen showrooms en die van de lokale partners gesloten zijn, ontwikkelde Winsol in recordtempo een virtuele showroom waar de consument thuis, vanuit de zetel, het complete Winsol gamma kan ontdekken via foto’s, productfilmpjes en productinformatie. Een nieuwe tool om de verkoop te stimuleren!

Virtuele showroom Sint-Denijs-Westrem

Virtuele showroom Izegem

Winsol adviseurs blijven bereikbaar via telefoon en chat

Consumenten met interesse kunnen nog altijd een offerte aanvragen en onze adviseurs bereiken via e-mail of telefoon. Alle contact gebeurt telefonisch of via chatapps zoals Messenger en WhatsApp. Op die manier kunnen we iedereen verder helpen op een persoonlijke, maar toch veilige manier. Deze methode werkt, want de verkoop blijft doorgaan.

vr-showroom-2-kopieren

Productie en plaatsingen gaan ook door

De directie volgt de ontwikkelingen op de voet en stuurt bij waar nodig. We bouwen momenteel een mooie voorraad op om nog zo lang mogelijk te produceren in onze productie-eenheden in Izegem en Aalter. Daarnaast organiseert Winsol zoveel mogelijk plaatsingen, maar steeds op een veilige en verantwoorde manier. Hiervoor heeft Winsol in samenspraak met de overheden veilig procedures uitgewerkt. Dit gebeurt uiteraard ook altijd in samenspraak met de bouwheer/huiseigenaar en op een veilige manier.

gevel-sint-denijs-westrem-kopieren

Kortom, Winsol past zich snel aan en heeft de nodige maatregelen getroffen en blijft optimistisch. Dankzij de samenhorigheid en de inzet van het personeel en nieuwe tools zoals de VR showrooms, zal het bedrijf hier positief uitkomen. Op naar de toekomst!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details