Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Winsol introduceert high-tech SO! terrasoverkapping en wint prestigieuze Red Dot Design Award

Winsol introduceert high-tech SO! terrasoverkapping en wint prestigieuze Red Dot Design Award

Van zodra de zon schijnt en de temperaturen oplopen, proberen we onze activiteiten naar buiten te verplaatsen, het liefst in de tuin of op het terras. Aangezien deze plekken niet altijd de noodzakelijke uitrustingen hebben om dit in alle comfort te kunnen doen, zijn we soms genoodzaakt om toch binnen te blijven. Winsol, een toonaangevende en uiterst innovatieve speler in de Belgische bouwsector, biedt met haar gloednieuwe Pergola SO! de oplossing voor dit probleem : een terras met een uniek design dat als het ware een verlengde wordt van de woonkamer.

Buiten = binnen
In de lente en zomer proberen we zoveel mogelijk onze activiteiten naar buiten te verplaatsen, bijvoorbeeld werken, dineren of lezen. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een manier om hun comfort en faciliteiten van binnenshuis ook buitenshuis terug te vinden. Winsol zorgt er dankzij haar gloednieuwe en innovatieve Pergola SO! voor dat nu ook de woonkamer naar buiten gebracht kan worden met bijhorend comfort en alle faciliteiten. Hetterras, in een smaakvol design, wordt als het ware een verlengde van de woonkamer.

Cocoonen in de tuin
De Pergola SO! past zich met zijn instelbare lamellen en discreet ingebouwde screens aan elke weersomstandigheid aan. Deze kunnen zelfs vanop afstand geregeld worden met de SO! Connected app. Dankzij de gepatenteerde, intelligente aansturing van de lamellen, berekent de app de juiste stand van de aluminium lamellen. Bij elke wijziging qua lichtinval, verplaatsen de lamellen zich automatisch voor de perfecte sfeer op het terras. Zo kan er op warme zomerdagen genoten worden van zonlicht en een briesje. In de winter zorgt de geïntegreerde infraroodverwarming ervoor dat u even knus en warm zit dan in de woonkamer.
Er werd ook veel aandacht besteed aan de afwerking van de Pergola SO! vanbinnen. Zo zijn bijvoorbeeld de scharnieren niet zichtbaar en loopt de LED-strip rondom rond.

Ook voor een gezellige romantische avond, of een avond onder vrienden biedt de Pergola SO! de perfecte oplossing. Dankzij de geïntegreerde USB-aansluiting en 230 V-aansluiting die subtiel zijn ingebouwd, heeft u alles bij de hand om te genieten in alle comfort. Bovendien kan Winsol de terrasoverkapping voorzien van een projector. Ideaal voor knusse filmavonden in de tuin. Als kers op de taart kan er ook sfeervolle ledverlichting ingeschakeld worden of zelfs een sterrenhemel uit tientallen ledlichtjes.

Red Dot Design Award
De SO! Pergola van Winsol is niet alleen uiterst functioneel, maar ook een lust voor het oog. En dit is ook de jury van de Red Dot Design Award niet ontgaan.

Als een van ‘s werelds grootste designwedstijden erkennen deze awards sinds de jaren ‘90 internationaal uitzonderlijke designkwaliteit en innovatie. De producten worden beoordeeld op basis van innovatie, functionaliteit, kwaliteit, ergonomie en duurzaamheid door een expert jury. “Winsol is bijzonder verheugd met deze internationale erkenning voor het gloednieuwe SO! Product. Meer dan ooit zijn we er ons van bewust dat we moeten inzetten op innovatieve producten met een eyecatching design”, aldus Xavier Costenoble, CEO van Winsol.

Meer informatie over de prestigieuze Red Dot Design Awards vindt u op : https://www.red-dot.org/

Verschillende packs met voor ieder wat wils
De Pergola SO! is beschikbaar in verschillende pakketten die elk bepaalde uitrustingen bieden.

  • SO Cosy : Maak van uw terras een cocon waarin het zalig vertoeven is. Genieten van die zomerbries, een schaduw werpen op uw ruimte of genieten van regenachtige momenten terwijl u gezellig onder uw Pergola SO! schuilt.
  • SO Chic : Ontspannen in een rustige, gezellige of feestelijke sfeer. De ledlichtjes kunnen aangepast worden naar warm of koud wit licht naargelang ieders smaak terwijl er muziek weerklinkt uit het ingebouwd geluidssysteem.
  • SO Star : Onder een betoverende sterrenhemel komt u helemaal tot rust. Het gemotoriseerde systeem past de geautomatiseerde lamellen aan doorheen de dag, helemaal volgens de instellingen die verkozen worden.

Voor meer informatie over de Pergola SO!, surf naar : www.pergola-so.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details