Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

Wilms investeert meer dan 8 miljoen euro ondanks corona

Wilms in Meerhout is sinds 1975 specialist in rolluiken en zonwering. Vandaag bouwt Wilms aan de toekomst en vormt haar showroom om tot het Wilms Experience Center. De verbouwing van de showroom is het startschot van een reeks investeringen van 8 miljoen euro. Investeringsplan gespreid over drie jaar Erik Wilms, ceo van Wilms: “De volledige […]

naamloos-3-kopieren

9 juli 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Wilms in Meerhout is sinds 1975 specialist in rolluiken en zonwering. Vandaag bouwt Wilms aan de toekomst en vormt haar showroom om tot het Wilms Experience Center. De verbouwing van de showroom is het startschot van een reeks investeringen van 8 miljoen euro.

Investeringsplan gespreid over drie jaar

Erik Wilms, ceo van Wilms: “De volledige showroom, kantoren en vergaderzalen worden deze zomer aangepakt en omgebouwd tot een belevingsruimte van maar liefst 700m². Zo willen we onze zakelijke klanten, maar ook architecten en aannemers nog beter kunnen bedienen. Zij zullen onze innovatieve producten kunnen ontdekken onder de ideale omstandigheden. Daarnaast zullen we het Wilms Experience Center ook inzetten voor evenementen, zowel intern als extern. We mikken op het najaar om de verbouwing volledig af te ronden.”

Na de totale rebranding in het begin van 2020 en de make-over van de showroom blijft Wilms investeren. Productiemanager Pascal Vandeplas vult aan: “Gespreid over drie jaar investeren we in totaal maar liefst 8,3 miljoen euro. Zo nemen we dit jaar nog het dak van onze productiehal onder handen en installeren we een eigen confectielijn om de doeken van onze screens in huis te maken. In 2021 volgt de bouw van een centraal magazijn op onze site aan de Molsebaan in Meerhout.”

Pop-up showroom: Batibouw in Meerhout

“We stelden vast dat ondanks corona de vraag naar zonwering en rolluiken in de lift zat. Daarom hebben we onze beursstand van Batibouw opgebouwd in de productiehal. Zo creëerden we een pop-up showroom van meer dan 100m² met een overzicht van onze belangrijkste producten. In deze tijd van het jaar is vooral de zonwering erg gegeerd, zowel de screens als knikarmschermen hebben enorme aantrek,“ stelt Andres Lesire, marketingmanager van Wilms.

Omwille van de corona-maatregelen is het enkel mogelijk om de pop-up showroom te bezoeken na het boeken van een afspraak via de website. Bezoekers krijgen via mail de juiste richtlijnen. Zo kan je op een veilige én rustige manier de producten van Wilms ontdekken, zonder jezelf of onze schaduwmeesters in gevaar te brengen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details