Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Wij staan te popelen om te knallen in 2022!’
Botanic houten jaloezieën.

‘Wij staan te popelen om te knallen in 2022!’

Onder het motto van het Kortrijks Copahome – ‘Deuredoen’ – blikken we in deze jubileumeditie van Z&R niet op de klassieke wijze terug op afgelopen jaar. Integendeel, wij kijken met glinsters in onze ogen naar de toekomst, en dat met onze dealers, de Copahome ondernemers. “Samen met onze dealers schrijven we aan een professioneel en onvergetelijk succesverhaal in 2022”, aldus Patrick Vervisch, oprichter en eigenaar van Copahome. Hij is ervan overtuigd dat de Copahome dealers hetzelfde stukje DNA delen als hij heeft. Passie en ondernemingszin zijn er belangrijke componenten van. Passie voor raamdecoratie en ondernemerszin, om te blijven groeien en vernieuwen. 

Cradle to Cradle betekent elke stof terug herleiden naar een grondstof.

Passie

De passie van Copahome is terug te zien in heel wat nieuwe collecties met de premium branding. Momenteel wordt er alweer volop gewerkt aan nieuwe collecties. Zo starten we het jaar 2022 met de lancering van de houtcollectie. Meer materiaalmogelijkheden, meer kleuren, meer afmetingen. “Helaas moet ik mijn lippen op elkaar houden om verdere projecten nog niet te verklappen”, zegt commercieel directeur Edward Vervisch. 

Samenstelling van nieuwe collecties.

Ondernemerszin

De ondernemerszin die zowel Copahome als zijn dealers tentoonspreidt, is in de meest ruime zin van het woord terug te zien. Zo garandeert de nieuwe fabriek in Servië meer productiecapaciteit. “Daarnaast zetten we sterk in op meer duurzaamheid, want als producent willen we ons steentje bijdragen”, aldus Edward Vervisch. “Zo bestaat elke nieuwe collectie uit 15% stoffen die het Cradle to Cradle label dragen. Het garandeert dat een stof na gebruik opnieuw herleid wordt naar een grondstof voor een volgend product. Zo belasten we het milieu minimaal en houden we de natuurlijke levenscyclus van materialen in stand.” 

“Maar daar stopt het niet”, vervolgt Vervisch. “We streven daarnaast ook naar een gezonder leven. Het GREENGUARD label garandeert dat de stoffen die dit label dragen, voldoen aan strikte voorwaarden die bijdragen aan een betere leefomgeving. Als laatste beschikken al onze stoffen over het OEKO-TEX® label. Met andere woorden: dealer én eindgebruiker kunnen er gerust op zijn dat de productie van Copahome raamdecoratie zo puur mogelijk plaatsvindt en dat er geen schadelijke stoffen voor worden gebruikt.” 

Volgens Patrick Vervisch mogen de klanten van Copahome in 2022 veel verwachten. “Naast de nieuwe collecties die we brengen, zullen we hen overweldigen met communicatie en oplei­dingen. In een digitale en alsmaar meer geconnecteerde wereld willen we er zijn voor onze klant. Daarom ook blijven we ervan overtuigd dat de productie in eigen handen houden, zorgt voor 100% gerustheid. Maar wat heeft dat te maken met opleidingen?” 

“Wel, wij geloven dat de klant ons minder en minder nodig zal hebben, als wij maar voldoende opleidingen aanbieden. Dat gaat trouwens verder dan louter het technische aspect. Wij staan de Copahome dealers ook bij met interieurtips en verkoopadvies. Dat laatste gaat zelfs zo ver dat dealers met hun verkoopafdeling bij Copahome op teambuilding kunnen!” 

Het mag duidelijk zijn! Heel wat nieuwe plannen waar premium branding en de klant voorop staan! “Wij staan alvast te popelen om te knallen in 2022!”, besluiten Patrick en Edward Vervisch in koor.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details