Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Wij gaan verhuizen.

Wij gaan verhuizen.

In een mooi pand waar vandaan wij verder kunnen uitbreiden. Dat is echt nodig, want wij groeien gestaag door. Een drukke tijd komt eraan, maar wij houden u op de hoogte. 

Het veelvuldig ontbreken van een bruikbare gondel voor onderhoud, in tegenstelling tot de wel aanwezige gondels voor glasbewassing, is een probleem waar meer onderhoudsmedewerkers tegen aan lopen en daarom blijvende aandacht verdient. Heeft u naar aanleiding van het artikel over IJburg, ideeën of suggesties? Laat het ons weten, dan komen wij hier in een latere nieuwsbrief op terug. 

April, het voorjaar komt ons tegemoet. Wat zijn wij daar met zijn allen aan toe! De warme zon, de frisse buitenlucht, er weer op uit kunnen. Kleine versoepelingen maken het leven enigszins aangenamer en hopelijk mogen wij over niet al te lange tijd weer gaan genieten op een heerlijk terras. Nu nog even volhouden. En vergeet ondertussen niet om te genieten van de zon!

Nieuwe locatie voor Zonwering-Nederland 

Ondanks de crisis groeit Zonwering-Nederland gestaag door. Steeds meer bedrijven weten ons te vinden. Dan komt er een moment dat uitbreiding niet uit kan blijven. Per 1 mei zullen wij dan ook bereikbaar zijn in Zwaag op een nieuwe, goed bereikbare locatie direct aan de A7.

In het nieuwe pand is straks niet alleen meer werkruimte, ook wordt de efficiënte in het kantoor zodanig gestroomlijnd dat wij klanten beter en sneller kunnen helpen. In de volgende nieuwsbrief leest u meer hierover. 

Als gevolg van onze groei zijn wij per direct op zoek naar meerdere Zonwering Service Technici.Service technici zonder ervaring zijn ook welkom, een interne opleiding wordt door ons verzorgd. Ook hebben wij nu ruimte voor een werkvoorbereider en een assistent contractbeheerder. Interesse? Stuur een open sollicitatie naar [email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details