Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Werkschoen met snelle instap-rits

Werkschoen met snelle instap-rits

Zo ben je lekker snel aan de slag. De lichtgewicht veiligheidsschoen in sneaker-stijl is gemaakt van suèdeleer en voldoet aan de S1P-normen. Hij loopt heerlijk en je voeten blijven in topconditie, al werk je dag en nacht.

Als je veel staand werk verricht gedurende de werkdag zetten je voeten soms wat uit. Carhartt heeft de pasvorm daarom zo ontworpen dat de schoenen fijn aansluiten om de voet, maar dat er ook ruimte is voor je voeten om comfortabel te blijven. Het antistatische voetbed en de PU tussenzool met schokabsorptie bieden veel demping en verminderen vermoeidheid aan het eind van de werkdag aanzienlijk.

Meer pluspunten

De werkschoen heeft een veiligheidsneus van polyester en beschermt je voeten tegen 200 joules gewicht en impact. Een lichtgewicht, niet-metalen anti-penetratieplaat voorkomt dat scherpe voorwerpen door de zool prikken en letsel veroorzaken.

De Michigan Rugged Flex werkschoen is waterdicht en zeer ademend. Het voetbed is afneembaar en heeft antibacteriële, thermoregulerende en antistatische eigenschappen. De rubberen buitenzool biedt een uitstekende grip en isolatie en is antistatisch en warmte- en oliebestendig.

Informatie
De Carhartt Michigan Rugged Flex S1P Midcut Zip Veiligheidsschoen is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 149. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details