Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Welkom bij de nieuwe bece.nl! | bece® – www.bece.nl

Welkom bij de nieuwe bece.nl! | bece® – www.bece.nl

Bekijk de nieuwe website bece.nl

YES! Hij is live: de nieuwe website van bece®. Neem snel een kijkje en zie hoe de nieuwe website het merk bece® perfect weerspiegelt. De website is helemaal van nu en heeft een sterke visuele expressie die opvallend en vooral heel kenmerkend is voor bece®.

Nieuwe website met de beste service

Het doel van de website is om consumenten meer inzicht te geven in onze raamdecoratie en oplossingen, zodat ze goed voorbereid zijn als ze een winkel bezoeken. De website staat boordevol mooie raamdecoratie en laat zien dat onze raamdecoratie méér is dan raambekleding alleen. Het verrijkt niet alleen je interieur, maar biedt ook veel extra functionaliteiten om fijn te kunnen leven.

GA NAAR DE WEBSITE

Tip: bestel gratis kleurstalen

Op de verschillende product- en kamerpagina’s kan de consument genoeg inspiratie opdoen. Hebben ze iets leuks gezien, dan kunnen ze hier gratis kleurstalen van bestellen die binnen 2-3 werkdagen worden bezorgd.

Een afspraak maken in de winkel

En is de consument helemaal overtuigd of willen ze nog extra advies van een specialist. Dan kunnen ze in de dealer locator gemakkelijk en snel een afspraak maken.

We blijven ontwikkelen

Maar, we zijn er nog niet. We hebben nog genoeg wensen, dus deze website is ‘slechts’ het begin. Kortom: snel meer nieuws hierover!

Wij hopen dat je de nieuwe website net zo mooi vindt als wij!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details