Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Weinor stelt voor: Modern en kubistisch vormgegeven cassettescherm Kubata

Weinor stelt voor: Modern en kubistisch vormgegeven cassettescherm Kubata

Met de Kubata lanceert weinor een nieuwe generatie zonneschermen. Kenmerkend is de kubistische vormgeving van de cassette. Zo spreekt het consumenten aan die op zoek zijn naar de perfecte aanvulling op een moderne woning-architectuur. De beproefde draagbuistechniek maakt eenvoudige en snelle montage mogelijk. 

Highlights
Hoogwaardig design, bekroond met twee design awards – De Kubata is onlangs bekroond met de iF Design Award en de German Design Award. De Kubata overtuigt door zijn kubistische vormgeving en de schroefloze optiek. Consumenten krijgen een absoluut high-end product dat zich perfect aanpast aan een moderne architectuur. 

Geïntegreerde led-verlichting
De hoogwaardige led-verlichting is in de cassette geïntegreerd. Het resultaat is een harmonieus totaalbeeld van cassette en verlichting. De spots verspreiden een aangenaam en sfeervol warm wit licht. Met de weinor besturing BiConnect kunnen de spots heel eenvoudig traploos worden gedimd. 

Kubata

OptiFlow-System®.

Bewezen technologie, betrouwbare kwaliteit
De Kubata heeft een draagbuis met flexibele bevestiging van de consoles. Daarnaast is het scherm met de weinor LongLife armen, het weinor OptiFlow-System® en opwaaiblokkering uitgerust. De LongLife armen hebben een lange levensduur en zijn uiterst stil in het gebruik. Het OptiFlow-System® zorgt voor een optimale stand van het doek, doordat de doekas voorzien is van zwevende lagers. De beproefde techniek staat voor een lange levensduur van het scherm en voor de  hoogste kwaliteit. 

Afneembare afdekkappen voor eenvoudigere service
De afdekkappen aan beide zijdes van de cassette zijn voorzien van een clip-techniek, waardoor ze eenvoudig kunnen worden verwijderd. Dit vergemakkelijkt de scheiding van de motor en de besturing tijdens het uitvoeren van service of onderhoud. 

Betrouwbare afwatering, beschermd doek
Het uitvalprofiel is voorzien van een nieuw afwaterings-systeem, de zogenaamde druppelbescherming. Twee goten nemen het regenwater op en voeren het aan de zijkant af. Het doek is daardoor betrouwbaar beschermd tegen vocht.

Kubata

Opwaaiblokkering.

Kubata

Betrouwbare afwatering.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details