Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Weinor presenteert my collections 2. ‘De nieuwe doekkunst’
De collectieboeken voor de deelcollecties evermore, hi hello! en modern basics blue.

Weinor presenteert my collections 2. ‘De nieuwe doekkunst’

Met de nieuwe uit 171 doeken bestaande collectie zonweringdoeken ‘my collections 2’ presenteert Weinor nieuwe weefseltechnieken en dessins. Twaalf dessins, die uitsluitend bij Weinor verkrijgbaar zijn, vormen een speciale highlight binnen de collectie. Bovendien zijn de doeken uit gerecycled PET, die in het afgelopen jaar zijn geïntroduceerd, uitgebreid tot een royale deelcollectie.

De nieuwe collectie zonweringdoeken my collections 2.

Met een ruime selectie kleuren en structuren sluit de nieuwe driedelige collectie my collections 2 aan bij uiteenlopende stijlvoorkeuren. Door hun grote verscheidenheid passen de doeken uit hoogwaardig acryl en polyester zowel bij moderne als klassieke bouwstijlen. De nieuwe collectie zonweringdoeken van Weinor is verkrijgbaar vanaf februari 2023.

Volledig nieuw doekbeeld: de doeken my lines

Met de twaalf geselecteerde zonweringdoeken my collections, heeft de Weinor Design Studio een collectie gecreëerd die de nieuwste trends op het gebied van woondesign volgt. Terwijl bij de voorgaande fantasiestrepen eenvoudige kleurverlopen en een duidelijk herkenbaar stramien centraal stonden, heeft de Weinor Design Studio met my lines een volledig nieuw doekbeeld willen creëren. Doel was om door duidelijk van elkaar gescheiden strepen enerzijds een architectonische indruk op te roepen en anderzijds een sfeervolle en huiselijke uitstraling te geven. De multistrepen zijn exclusief verkrijgbaar bij Weinor.


De uitbreiding van de duurzame collectie zonweringdoeken modern basics blue. 

Trendy doeken met structuur

Naast de my collections-serie zijn de doeken ook verkrijgbaar in effen en geblokte variant. Net als enkele voorgaande collecties zijn deze doeken ontworpen met hulp van de Italiaanse doekproducent Parà Tempotest, waarmee Weinor al jaren nauw samenwerkt.

Onder de doeken met structuur is de categorie wilde zijde heel populair. Levendige structuren zorgen voor een uitstraling die lijkt op natuurlijke, wilde zijde. Voor het eerst konden nu ook structuren worden gerealiseerd die niet schuin lopen, maar die de kijkrichting volgen en naar de tuin leiden – net zoals bij de looprichting van gestreepte doeken het geval is. De weinor Design Studio was ook bij deze ontwikkeling betrokken. 

Uitgebreide recyclingcollectie voor nieuwe doelgroepen

Met modern basics blue heeft Weinor in 2021 een collectie duurzame zonweringdoeken voor buiten op de markt gebracht, bestaande uit Tempotest Starlight Blue dat voor 85% is gemaakt uit gerecycled pet. Het doek is gecertificeerd volgens de Global Recycled Standard (GRS). Deze collectie is nu uitgebreid tot 28 doeken en het is daarmee een omvangrijke deelcollectie binnen het doekassortiment van Weinor. Met de doeken uit deze collectie wil Weinor tegemoet kunnen komen aan de meest uiteenlopende behoeften van klanten. 

Twaalf exclusieve multistrepen in diverse kleurstellingen.

Deze duurzame zonweringdoeken hebben al zeven onderscheidingen ontvangen, waaronder de Red Dot Award en de IF Design Award. Bovendien ontving de collectie in het kader van de R+T-innovatieprijs de speciale R+T-duurzaamheidsprijs en is daardoor verzekerd van een plaats bij de finalisten van DNP Design, een Duitse onderscheiding voor duurzaam design. 

Omdat Weinor hecht aan kwaliteit zijn alle doeken – ongeacht of ze zijn gemaakt van acryl, polyester of gerecycled pet – altijd spinbadgeverfd om de kleurechtheid te kunnen garanderen.

Gemakkelijker verkopen met de driedelige collectie

Om verschillende doelgroepen gericht te kunnen bedienen, is de nieuwe doekcollectie van Weinor opgebouwd uit drie delen. Ze omvat de deelcollectie evermore met een groot aantal tijdloze doeken in beige- en grijstinten, de deelcollectie hi hello! met kleurrijke dessins en de deelcollectie modern basics blue met de duurzame doeken van gerecycled pet. 

Om de verkoop te ondersteunen, ontvangen Weinor-partners naast de hangstalen van de doeken ook een driedelig collectieboek en een handige compacte collectie. Diverse reclamemiddelen zoals een roll-up, meerdere posters of het aantrekkelijke collectieboek moeten de klant attenderen op de Weinor-doeken. Voor online reclame staan berichten voor sociale media en expressieve video’s ter beschikking.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details