Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Weinor: Bescherming rondom met w17 easy glazen schuifwanden voor verschillende daktypes
De w17 easy kan gemakkelijke met een voetdruk worden ver- of ontgrendeld.

Weinor: Bescherming rondom met w17 easy glazen schuifwanden voor verschillende daktypes

De licht lopende schuifwanden w17 easy van Weinor zijn een bekroonde oplossing tegen tocht, koele wind en slagregen”, zegt Martijn Westenbrink, verkoopleider bij Weinor BV en eindverantwoordelijk voor de Nederlandse en Vlaamse markt. De schuifwanden zijn geschikt als wind- en weersbescherming voor terrassen, balkons en pergolazonweringen. Door de optionele, barrièrevrije vloerrail zijn ze bovendien ook geschikt als ruimteverdeler voor gebruik binnenshuis. 

Door de in de looprail geïntegreerde CleanCase kan de rail eenvoudig worden gereinigd.

De glazen schuifwand w17 easy is een staande constructie die leverbaar is als dubbele uitvoering (in het midden sluitend), enkel systeem of hoeksysteem. De glazen schuifwand kan met veel bestaande daktypes worden gecombineerd en door het ontbreken van verticale frames maximale transparantie. Het standaard softclose-systeem maakt het mogelijk de glazen vleugels stil en gemakkelijk te bedienen. “Door de rollen en geleiderails van roestvrij staal en de vleugelmeenemers en -stoppers met dempingselementen glijden zelfs grote glazen vleugels moeiteloos”, aldus Westenbrink. 

De eindgebruiker kan kiezen uit een vlakke, barrièrevrije rail en een standaardrail, beide met een verloop naar buiten. De standaardrail heeft een praktische Clean Case, waardoor vuil gemakkelijk kan worden afgevoerd. Ook water wordt op deze manier afgevoerd. Om de beide typen rails goed op bestaande vloeren te laten aansluiten, zijn de aansluitprofielen van beide varianten verkrijgbaar in een schuine en een rechte uitvoering. 

w17 easy als barrièrevrije ruimteverdeler voor binnen.

De glazen schuifwanden kunnen comfortabel worden bediend met hoogwaardige handgrepen in roestvast staal of de systeemkleur. Leverbaar zijn een standaardgreep, een schelpgreep of een kompasgrendelslot. Het slot kan naar keuze van binnenuit of van beide zijden worden gebruikt. De gesloten glazen vleugel kan in de eindstand eenvoudig met een voetdruk worden geopend of vastgezet. 

Optionele borstel- en afdichtingsprofielen en kierdichtingen tussen de glazen panelen moeten voor een hoge slagregen- en winddichtheid zorgen. Om de montage te vereenvoudigen, kunnen de glazen ruiten traploos worden versteld en met stelschroeven afgesteld. 

Voor verschillende montagesituaties: links de standaard vloerrail en rechts de optionele barrièrevrije vloerrail.

De glazen schuifwand w17 easy van Weinor is bekroond door de jury’s van belangrijke designprijzen, zoals de iF Design Award, Red Dot Design Award, Good Design Award en German Design Award.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details