Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘We zijn meer dan ooit een partner van onze dealers!’

‘We zijn meer dan ooit een partner van onze dealers!’

De wereld is ongekend in beweging en dus komt de vraag op: wat gaat het seizoen 2023, dat op het punt van beginnen staat, ons brengen? Aan het woord is Hanneke Harmeling, verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij Unilux. “Consumenten zijn zeer gevoelig voor de actualiteit van alledag en passen hun koopgedrag daar op aan”,  zegt ze. “Daar kunnen we weinig aan veranderen. We kunnen echter wel een partner zijn van onze dealers en hen op alle mogelijke manieren ondersteunen om de consument optimaal te bedienen.”

Het commitment aan elkaar is dus de basis voor een goede samenwerking, zo vervolg Hanneke. Zeker ook nu we met z’n allen constateren, dat elk jaar het seizoen eerder lijkt te beginnen. Precies om die reden meent Hanneke dat de vakhandeleen flexibele houding van een leverancier mag verwachten die tijdig kan anticiperen op de vraag in de markt. “Gelukkig kunnen we dat. We hebben alles daarvoor in huis. We kunnen direct leveren. De consumenten willen immers zo snel mogelijk een oplossing. Wij zorgen ervoor dat ónze dealers beloftes naar hún klanten kunnen waarmaken.”

Insectenwering

Al sinds 1990 is Unilux bovendien dé specialist op het gebied van insectenwering. Het bedrijf werkt  enkel samen met lokale partners zodat verschil in kwaliteit,  service, levertijd en duurzaamheid – ten opzichte van andere aanbieders – kan worden gewaarborgd. Zakendoen met de directe omgeving levert immers meteen voordelen op met betrekking tot de levertijden van horren én de beheersing van een constant productieproces. “Ook hier geldt dat we dit graag van nieuw geïnteresseerden uiterlijk eind maart horen, zodat wij daarna ook voor hen een goede start van het horrenseizoen kunnen organiseren.” 

Unilux levert verschillende raam- en deuroplossingen, alles wordt op maat gemaakt en geleverd binnen een week. Van het productportfolio is 70% gepatenteerd. De zonweringsspecialist levert alle producten standaard in vijf kleuren, waarvan twee met een structuurlak. Alle producten liggen al vóór de seizoenstart voor 80% op voorraad. Daarnaast zijn alle andere RAL kleuren leverbaar dankzij de eigen poedercoatinstallaties in de fabriek. Ook hier kan Unliux probleemloos de twee weken normale levertijd realiseren.

In de wintermaanden is bij Unilux hard doorgewerkt om bij het begin van het horrenseizoen klaar te zijn voor de start.

Gaas 

Ook met gaas zijn er verschillende mogelijkheden. Dit is in de meeste gevallen volledig recyclebaar. Naast de standaardsoorten wordt extra stevig Petscreen gaas aangeboden. Dit is zeven keer zo sterk als gewoon gaas en daarmee ideaal voor een omgeving met kleine kinderen of huisdieren. “Het uitgangspunt is dat consumenten insectenvrij moeten kunnen ventileren”,  zegt Hanneke. “Een gezond leefklimaat in huis is altijd het doel!”

Anticiperend op de vraag uit de markt is er in het verleden daarom ook een pollengaas opgenomen in het assortiment. Speciaal voor het buiten houden van pollen, ideaal voor mensen die daarvoor gevoelig zijn, of allergieën hebben. En uiteraard om het leven hooikoortspatiënten wat comfortabeler te maken. . Hiervoor gebruikt men het gecertificeerde Poll-Tex, E.C.A.R.F gaas. Dit is toepasbaar in vaste horren en vaste hordeuren. De eerste testen met Poll-Tex ten opzichte van standaard horrengaas laten zien dat Poll-tex significant meer haartjes van de processierups tegenhoudt.

Campagne ‘Bescherm de insecten’

Unilux trekt in 2023 weer een groot budget uit voor campagnes in bijna alle media. De aandacht zal andermaal uitgaan naar het credo ‘Bescherm de insecten’. Hanneke tot slot: “Gecommitteerde dealers profiteren uiteraard van deze aandacht. Kortom: we zijn klaar voor de start! We hebben zin in 2023!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details