Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

‘We gaan op Polyclose graag in gesprek met bestaande én nieuwe klanten!’

Op de komende editie van vakbeurs Polyclose is Betalux® Markiezen Industrie uit Bolsward opnieuw met een eigen stand aanwezig. In een compleet nieuwe huisstijl bovendien. Met meer wit en een frissere uitstraling.  “Vorig jaar zijn we op Polyclose al begonnen met het neerzetten van de nieuwe look and feel”, vertelt directeur Michel Wierda van Betalux. […]

voorbeschouwing-polyclose-betalux-img_2186

5 december 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Op de komende editie van vakbeurs Polyclose is Betalux® Markiezen Industrie uit Bolsward opnieuw met een eigen stand aanwezig. In een compleet nieuwe huisstijl bovendien. Met meer wit en een frissere uitstraling. 

“Vorig jaar zijn we op Polyclose al begonnen met het neerzetten van de nieuwe look and feel”, vertelt directeur Michel Wierda van Betalux. “We hadden onze stand volledig zelf ontworpen en gebouwd en daar waren we best trots op! We hebben natuurlijk minder budget dan de grote spelers in de branche, maar deden zeker niet onder voor de andere exposanten op de beurs. En komend jaar staan we er dus weer!” 

De markiezenfabrikant gebruikt de vakbeurs vooral als ontmoetingsplek met bestaande dealers en om in gesprek te komen met mogelijke toekomstige klanten. “Betalux® hoeft zich niet meer te bewijzen, mensen weten wel wie wij zijn en wat we kunnen”, aldus Wierda. “We gaan dus niet al onze markiezen op de beurs neerzetten. Je kunt natuurlijk al je producten presenteren, maar dat is vrij uitgekauwd. Polyclose is voor ons een ontmoetingsplaats. We gaan een stand maken met beleving en sfeer. Statafels, koffie, een borrel, ruimte voor een babbeltje. En we presenteren onze vernieuwde huisstijl.” 

Betalux® heeft goede ervaringen met de Belgische vakbeurs en kijkt daarom uit naar de editie 2020. “De eerste keer dat we meededen was in 2010, middenin de recessie”, blikt Wierda terug. “Toen hebben we enorm goed gescoord. Hetzelfde geldt voor 2012, ook dat was een goed beursjaar. De edities daarna, in 2014 en 2016, hebben we overgeslagen. Een beurs is toch een dure aangelegenheid en door de recessie waren de omzetten destijds wat lager. Ik ben toen wel als bezoeker gegaan en had een grote bus op de parkeerplaats neergezet. Alsof we gewoon op de beurs stonden. In 2018 hebben we er weer zelf gestaan, met een hele mooie stand. We hadden een zes meter hoge, draaiende paal met markiezen eraan neergezet. De hoogte in en bewegend, dat heeft gewerkt. Het was echt een aandachttrekker.” Samen met medewerker Richard Hamersma is Wierda nu al druk aan het uitwerken hoe de beursstand er begin 2020 uit gaat zien. Eén ding weet hij in elk geval al zeker: “Die paal gaat weer mee!”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%