Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Warema presenteert nieuwe doekcollectie Spectrum
De doekcollectie Spectrum van Warema wordt online ondersteund.

Warema presenteert nieuwe doekcollectie Spectrum

Modulair concept vereenvoudigt advisering en verkoop

Met zijn nieuwe doekcollectie Spectrum biedt Warema aan eindgebruikers nieuwe vormgevingsmogelijkheden voor zonneschermen. Aansluitend bij de actuele trends op het gebied van wonen en outdoor living omvat de collectie een grote variatie aan trendy kleuren en dessins, maar daarnaast ook uiteenlopende functionele doekkwaliteiten. De collectie wordt gepresenteerd in een nieuw ontworpen slipcase met veel praktische extra’s, enerzijds om eindklanten optimaal te adviseren en anderzijds om Warema-partners zo goed mogelijk te ondersteunen bij het verkoopgesprek. 

In de beschikbare slipcase passen twee collectiemappen.

Met de nieuwe doekcollectie Spectrum speelt Warema in op het verlangen van veel mensen naar een gevoel van welzijn en nabijheid tot de natuur, nauw verweven met de trend naar een gezond leven. Daar hoort voor Warema ook het ontwerpen van een leefbare en ontspannende buitenruimte bij de eigen woning bij. 

Drie trendwerelden

De Spectrum doekcollectie moet helpen om de buitenruimte vorm te geven. Ze is daarvoor ingedeeld in drie innovatieve trendwerelden met frisse kleuren en inspirerende designs. Terwijl de trendwereld Nature de bewuste waarneming van de natuur door een natuurlijke designtaal en warme aardtinten moet benadrukken, staat de trendwereld Pure met ingetogen kleuren en een fris design voor trends als ‘New Cocooning’ en gezond wonen. Volgens Warema staat de derde trendwereld Create met krachtige kleuren en activerende contrasten voor de vreugde van het bij elkaar zijn en het nieuwe gemeenschapsgevoel. 

De trendwereld Nature.

Trendy kleurenwerelden

Geïnspireerd door deze drie trendwerelden presenteert Warema de doekcollectie Spectrum in zes kleurenwerelden, te weten Rood, Geel, Grijs, Beige, Blauw en Groen, om voor elke smaak en inrichtingsstijl een passende oplossing te kunnen bieden. Om de toepassingsmogelijkheden te vergroten zijn de dessins van de collectie in verschillende stofkwaliteiten verkrijgbaar. Dat wil zeggen dat naast de beproefde standaardkwaliteit acryl ook bijzondere functionaliteiten voor speciale doeleinden worden aangeboden. 

Het duurzame zonweringdoek Starlight Blue bijvoorbeeld, wordt voor 85% uit gerecyclede pet gefabriceerd. Het is daarmee GRS-gecertificeerd (Global Recycled Standard). Eveneens helemaal nieuw is het door Warema als uiterst resistent gekwalificeerde polyesterdoek Sunvas Perla FR. Dankzij een speciale coating is dit doek zowel weerbestendig als vlamvertragend (bouwmateriaalgroep DIN EN 13501-1: B-s1, d0). Het is daarmee een extra geschikte optie voor de projectwereld en de horeca. 

Spectrum collectiemap.

QR verwijzen naar gedetailleerde online-informatie over stoffen en hun toepassingsmogelijkheden. Exclusief voor zijn Prime-partners binnen de vakhandel heeft Warema ook personaliseerbare collectiemappen beschikbaar. Warema is er vast van overtuigd dat het met de nieuwe doekcollectie Spectrum voor zijn dealers de perfecte voorwaarden schept voor een succesvol outdoor living-seizoen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details