Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Warema: ‘Perfect combineerbaar: de nieuwe rolluiklamel A 37 en de nieuwe buitenjaloezielamel Zetra’

Warema: ‘Perfect combineerbaar: de nieuwe rolluiklamel A 37 en de nieuwe buitenjaloezielamel Zetra’

Omdat mensen steeds vaker hoge designeisen stellen aan de buitenkant van hun huis, heeft WAREMA zijn assortiment rolluiken geoptimaliseerd en een nieuwe lamel voor buitenjaloezieën ontwikkeld. Tegelijkertijd is de functionaliteit verder verbeterd, zodat onder andere de verduistering is verbeterd. 

De aluminium lamel A 37 vervangt de huidige lamel A 36. De nieuwe lamel leidt volgens WAREMA tot een verbeterd opwikkel- en standgedrag en ook een betere verduistering. Naast het vertrouwde standaarddesign met groeven is het profiel A 37 binnenkort ook in een gladde variant verkrijgbaar, aansluitend bij de huidige trend en passend bij de moderne woningbouw. 

Het design van de nieuwe rolluiklamel lijkt sterk op dat van de nieuwe buitenjaloezielamel Zetra en biedt zo een optisch voordeel als de beide producten in hetzelfde gebouw worden gecombineerd. Om het rolluikprofiel af te ronden zal WAREMA binnenkort ook het kunststofprofiel K 37 als glad rolluikpantser, en de aluminium midi- en maxi-profielen A 44 en A 53 in gegroefde en gladde variant als perfecte tegenhanger voor de vertrouwde 80 S lamel introduceren.

Nieuwe presentatie buiten­jaloezie- en rolluiklamellen

Om opdrachtgevers wat betreft kleuren en passende lamellen of profielen zo goed mogelijk van advies te kunnen dienen, is een overzichtelijke productpresentatie belangrijk. Daarom heeft WAREMA een nieuwe collectie ontwikkeld die zich onderscheidt door een sterkere concentratie op de meest gevraagde kleuren en op overzichtelijkheid. 

WAREMA had tot doel om maar één collectie voor alle toepassingsgebieden samen te stellen. Die is heel compact en daardoor praktisch voor presentaties op locatie. De collectie kan worden gescheiden in buitenjaloezieën en rolluiken en kan gemakkelijke worden geactualiseerd. Met de nieuwe collectie wil WAREMA het voor zonweringspecialisten gemakkelijk maken om in het productprogramma wegwijs te worden, klanten te adviseren en altijd en overal de nieuwste monsters bij de hand te hebben. 

De nieuwe collectie bestaat uit een collectiekoffer voor buitenjaloezieën en een voor rolluiken die met een magneet met elkaar kunnen worden verbonden. Zo kunnen de verschillende productcategorieën afzonderlijk of gemeenschappelijk worden gepresenteerd. In de koffers bevinden zich de actuele buitenjaloezielamellen, rolluikprofielen en kleurenmonsters. De producten zijn overzichtelijk naar prijsgroep gesorteerd. De nieuwe lamel Zetra en het nieuwe rolluikprofiel A 37 zijn er al in geïntegreerd. 

Uit de vorige kleurenselectie heeft WAREMA de acht meest gevraagde witte en grijze tinten – die zo’n 90% van de markt afdekken – in de categorie Selectie gekozen. Deze kleuren zijn zowel voor buitenjaloezieën als voor rolluiken verkrijgbaar. Met vier matte kleuren voor buitenjaloezielamellen volgt WAREMA de actuele designtrend ‘mat’ aan de gevel, waardoor een harmonische combinatie met matte rolluikprofielen mogelijk is. Verder omvat de collectie twee geïntegreerde kleurenkaarten van de categorie Choice, met in totaal twaalf stalen van de overige kleurenopties voor de geselecteerde varianten van rolluiken en buitenjaloezieën. Voor de overzichtelijkheid heeft WAREMA de minder gevraagde kleuren van de uitlopende collectie laten vervallen. 

De opvallendste noviteit in de rolluikkoffer is de keuze tussen gladde en geribbelde varianten van alle profielen. Daarmee maakt WAREMA een harmonische uitstraling van de gevel mogelijk als buitenjaloezieën en rolluiken worden gecombineerd. WAREMA verwacht dat dealers door de nieuwe collectie nog beter worden ondersteund bij hun verkoopgesprekken, zowel in de showroom als op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details