Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Warema: ‘Het glasdak Lamaxa L50 biedt betrouwbare bescherming bij maximaal doorzicht’
Screens zijn ook een optie om de zijdes af te sluiten.

Warema: ‘Het glasdak Lamaxa L50 biedt betrouwbare bescherming bij maximaal doorzicht’

“Met zijn elegante glasdak biedt onze Lamaxa L50 View maximaal doorzicht en het hele jaar door bescherming tegen het weer”, zegt algemeen directeur Roelof Rozema van Warema Benelux BV. “Dit dak kenmerkt zich door een aantrekkelijk, kubistisch ontwerp en het kan door zijn fijne vormen perfect in elke buitensituatie worden geïntegreerd. De verschillende varianten en accessoires die leverbaar zijn, gecombineerd met een uitgebreid servicepakket, garanderen jarenlange functioneel en betrouwbaar gebruik en daarmee maximale klanttevredenheid.” 

“Met het terrasdak Lamaxa L50 View kan aan het buitenleven op een buitengewone manier vorm worden gegeven om een bijzondere en kwalitatief hoogwaardige buitenruimte te creëren”, gaat Rozema verder. “Het slanke en fijne basisdesign met zijn slanke dakliggers en dito staanders kan helemaal naar smaak van de eindgebruiker worden vormgegeven.” 

“Vanwege zijn esthetische en functionele productkwaliteiten is dit modulaire daksysteem in 2021 bekroond met een Red Dot Award. Bovendien is het Lamaxa daksysteem door de Plus X Award, ‘s werelds grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle, uitgeroepen tot ‘Beste product van het jaar 2021’ en heeft het bijkomende prijzen gewonnen in de categorieën High Quality, Design, Bedieningscomfort en Functionaliteit.” 

Ledstrips in de liggers van het dak.

Stijlgericht, helder, uitbreidbaar

Het terrasdak Lamaxa L50 View kan praktisch het hele jaar door worden gebruikt. Het heeft een glasdak met slanke liggers en biedt daarmee bij elk weertype voldoende lichtinval en zicht op de lucht. Het dak is geschikt voor ruiten van 10 of 12 mm dik van gelaagd veiligheidsglas. De glaspanelen zijn binnen de kubistische structuur op afschot geplaatst en de waterafvoer kan in een vrij te kiezen staander worden geïntegreerd. De Lamaxa L50 View is er in vrijstaande of halfvrijstaande uitvoering met wandbevestiging. De uitbreidbare terrasoverkapping is maximaal 7 m breed en heeft een maximale uitval van 4,5 m. 

“Met zijn brede scala aan optionele uitrustings- en aanpassingsmogelijkheden legt de Lamaxa L50 View de lat voor terrasdaken hoog”, constateert Rozema. De overkapping kan worden voorzien van een binnen- of buitenliggende serrezonwering Climara, kubistisch vormgegeven om goed aan te sluiten bij het ontwerp van de Lamaxa L50 View. Ter bescherming tegen wind en inkijk kunnen een of meerder zijdes van de overkapping van maximaal 6 m brede, windvaste Warema GranTex screens met easyZIP-geleiding worden voorzien. Als alternatief zijn schuifframes van glas, hout of aluminium beschikbaar. 

Met de draadloze besturing WMS kunnen het optionele zonnescherm Climara en de verticale zon- en windwering per handzender of smartphone met WMS WebControl pro worden bediend. Met het weerstation kan de beschaduwing volautomatisch in de juiste stand worden gebracht, waarbij rekening wordt gehouden met weersomstandigheden, zoals temperatuur of zoninstraling. De in de sparren aangebrachte dimbare ledstrips om het terras onder de overkapping te verlichten, kunnen ook op afstand worden bestuurd. 

Naast het glasdak Lamaxa L50 View levert Warema ook uitvoeringen met draaibare aluminium lamellen als Lamaxa L50 en L60, evenals de Lamaxa L50 Tex met een waterbestendige textieldak of de Lamaxa L70 met draai- en verschuifbare lamellen. 

De Lamaxa is leverbaar in drie varianten.

Highlight voor de buitengastronomie

Warema prijst zijn kubistische terrasdak Lamaxa ook aan voor gebruik in de horeca. “Dankzij de grote doorgangshoogten en bijzondere uitrustingsfeatures, zoals de in de sparren geïntegreerde led-zitplaatsverlichting worden aantrekkelijke ruimtes voor de horeca gecreëerd, die in alle seizoenen kunnen worden gebruikt. De Lamaxa L50 View scoort met zijn bijzonder grote overspanning van 7 m per afzonderlijke eenheid en beschikt over een geïntegreerde water­afvoer voor een optimale verblijfskwaliteit.” 

Klantengerichtheid dankzij uitgebreid service- en garantiepakket

“Warema zonweringoplossingen onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, die garant staat voor jarenlange functionaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksplezier”, besluit Roelof Rozema. “Op onze outdoor living-producten, die allemaal in Duitsland worden ontwikkeld en geproduceerd, zit vijf jaar fabrieksgarantie, die kan worden uitgebreid tot tien jaar met een beschermingspakket voor tien jaar. Bij door garantie gedekte schades staat de dealer – of Warema zelf – garant voor de reparatie. Het inbegrepen onderhoud garandeert de continue functionaliteit van onze producten. Kijk voor meer informatie op www.warema.de/lamaxa.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details