Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Voorbeeldproject: KE helpt een terras in een wellness-zone veranderen

Voorbeeldproject: KE helpt een terras in een wellness-zone veranderen

Voor het project werden drie pergola’s met platte daken gebruikt, voorzien van doorschijnende technische pvc-afdekking en Vertika klapschermen met kristaldoek om de open zijkanten te sluiten en dimbare LED-verlichting, allemaal aangestuurd door een spraakgestuurd domoticasysteem.

De omvang van het terras van het penthouse maakte het mogelijk om vier verschillende omgevingen te creëren: een wellness zone met jacuzzi en buitendouche, een zone om van de zon te genieten, een zit- en verblijfsruimte met buitenmeubelen en een eetruimte voor twaalf personen. De overkappingen op het terras verbinden de binnen- en buitenruimte van het penthouse met elkaar.

De veelzijdigheid en het aanpassingsvermogen van de overkappingen van KE hebben het mogelijk gemaakt om een exact op de klant afgestemd project met een uniek karakter te realiseren. De antracietgrijze kleur van de pergola’s en hun lichtgrijze vintage doeken met textiele uitstraling harmoniëren perfect met de voor de wand gekozen wandbekleding in junglestijl, het gedempte licht en het meubilair in neutrale kleuren.

Het nieuw ingerichte terras weerspiegelt de wensen van de huisbezitters die niet alleen een terras met wow-factor wilden, maar ook een multifunctionele ruimte die het hele jaar door gebruikt kan worden en geschikt is voor uiteenlopende activiteiten als een zomers diner met vrienden, een hydromassage in de jacuzzi of rustige momenten op het zonneterras.

Het ISOLA 3 product

ISOLA 3 voegt – net als alle andere Gennius-producten – maximaal comfort toe aan de buitenruimte, vergroot leefomgevingen, creëert speciale wellness-eilanden voor privéwoningen of Ho.Re.Ca-etablissementen.

Isola 3 valt op door zijn karakteristieke verlaagde boogvorm, die bijdraagt ​​aan het verminderen van de minimale totale afmetingen en het verbeteren van de waterdichtheid, terwijl het zijn verfijnde esthetiek behoudt met verborgen bevestigingselementen. Dit zijn slechts enkele redenen waarom deze nieuwe pergola absoluut uniek is.

Het kan op twee verschillende manieren worden geïnstalleerd – aan de muur gemonteerd en vrijstaand – en het kan worden geïntegreerd met valschermen en met glazen schuifdeuren. Isola 3 kan in hoge mate worden aangepast, het is mogelijk om te kiezen uit meer dan 500 verschillende technische weefsels, om het gewenste effect en het gewenste niveau van zonwering te kiezen.

Isola 3 vormt een unieke aanvulling op de architectuur van gebouwen, dankzij de essentiële lijnen en de aluminium gepoedercoate profielen, die een perfecte weerstand bieden tegen corrosie in alle weersomstandigheden en op installatieplaatsen.

Isola 3 is een authentiek buitenmeubelelement dankzij een geïntegreerd dimbaar verlichtingssysteem, perfect voor het creëren van indrukwekkende nachtachtergronden.

GENNIUS ISOLA 3 – pergola-zonwering met aluminium structuur, wandmontage of vrijstaande versies beschikbaar

Maximale afmetingen 550 cm breed x 700 cm uitval
Hoogte rand rondom: 23 c
Vrijstaande versie afmetingen 550 cm x 700 cm met 4 kolommen
Afmetingen versie voor wandmontage 550 cm x 700 cm met 2 kolommen
Modulair systeem in breedte en uitval, met verschillende ontwerpmogelijkheden

Optioneel: set witte lampen met dimbare leds aan de binnenrand
Optioneel: set RGB-lampen met dimbare leds aan de buitenrand
Optioneel: valscherm Vertika Prime geïntegreerd tot 6 mt, volledig geïntegreerd in het hoofdframe
Optioneel: gedrapeerd gordijn aan de binnenrand
Optioneel: glazen schuifdeuren

De profielen van de ISOLA 3 zijn uit de geëxtrudeerde aluminiumlegering EN AW-6060. De geleiders zijn 16 x 23 cm en de staanders 16 x 16 cm. Elke module heeft zijn eigen motoraandrijving. De overkapping is halfvrijstaand of vrijstaand leverbaar. Alle componenten worden gepoedercoat met epoxypoeders op basis van polyesterhars.

De windweerstandsklasse van de ISOLA 3 pergolazonwering gaat tot klasse 6 (EN 13561:2015), de zon- en warmtewering door het doek GTOT (EN 14501:2006) en de CE-markering EN 13561:2015.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details