Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Voor unieke grote en kleine horecaprojecten’
Inschuifbare vouwdaken NAVI CORNELS® Base serie bij Hotel De Heerlickheijd van Ermelo.

‘Voor unieke grote en kleine horecaprojecten’

“Steeds meer horecaondernemers zien de enorme omzetkansen die een vierseizoenenterras biedt”, constateert directeur Cornelis Nieuwenhuis van CORNELS®. “Ze investeren daarom graag in een kwalitatief hoogwaardige oplossing om hun gasten het jaar rond te kunnen ontvangen.” Nieuwenhuis ziet het aantal horecaprojecten dan ook gestaag groeien. “De situatie en het wensenpakket van elke aanvraag is weer anders en daar spelen wij bij CORNELS® op in. Als hét Nederlands topmerk voor terrasoverkappingen, glassystemen en zonwering zijn wij dé partner voor unieke grote én kleine horecaprojecten!” 

Maatwerk

“Al onze overkappingen zijn maatwerk en volledig naar wens samen te stellen. Alles is mogelijk!”, licht Cornelis enthousiast toe. “Of het nu gaat om een klein of groot horecaterras, voor elke aanvraag realiseert de CORNELS®-dealer een passende terrasoplossing van hoge kwaliteit. Wij denken mee met de dealer. Het ontwerpen en produceren van maatwerkoplossingen is voor ons standaard.” 

Lamellenoverkapping POLLUX CORNELS® Elite serie bij het Corendon Village Hotel Amsterdam.

Schuif- én kantelbare lamellen in één systeem

Net als in de particuliere sector blijft het aantal projecten met lamellendaken voor de horeca stijgen, constateert Nieuwenhuis. “CORNELS® biedt daarvoor unieke lamellendaken aan. Neem de AVIOR uit de CORNELS® Elite serie. Dit dak heeft lamellen die zowel kunnen schuiven als kantelen. Met dit product biedt onze dealer de horecaondernemer meteen de meest flexibele terrasoplossing aan. Bovendien leveren we dit dak met geïsoleerde lamellen, onder andere voor geluidsreductie. Al met al is dit een uniek product, waarmee onze dealers zich onderscheiden op de markt.” 

Vouwdaken

Naast de vraag naar lamellendaken, blijft de vraag naar vouwdaken nog steeds heel hoog, merkt Nieuwenhuis op. “Het afgelopen jaar was het aantal aanvragen naar onze NAVI CORNELS® Base serie het grootst. Dit schuin aflopende vouwdak is veruit het populairste in ons assortiment.” 

Dankzij de modulaire opbouw van de systemen van CORNELS® is het mogelijk om ook grote horecaterrassen van een overkapping te voorzien. “Een mooi voorbeeld dat met de NAVI CORNELS® Base serie is gerealiseerd, is het terras van 35 bij 7 meter van het luxe hotel De Heerlickheijd van Ermelo. Glazen schuifwanden bevinden zich zowel aan de voorzijde van de voor de gevel geplaatste overkapping als binnen om als scheidingswanden te dienen. Dat maakt het mogelijk om het terras op te delen in drie kleinere ruimtes of er één groot open terras van te maken. De ondernemer is heel blij met de mogelijkheid om ook besloten gezelschappen op het terras te kunnen ontvangen.” 

Opvallend vindt Nieuwenhuis ook de stijging van de vraag naar de zwevende overkapping. “Een typisch horecaproduct, imposant en veelal voor grote overspanningen toegepast. Daarbij komt het regelmatig voor dat we het in staal uitvoeren, zodat er zo weinig mogelijk staanders op het terras staan. Dat is echt een pré voor veel horecaondernemers!” 

Zwevende overkapping bij Welgelegen Kitchen & Drinks in Voorhout.

Dealer/verdeler worden?

“Ook de horeca bedienen met unieke CORNELS® producten?”, besluit Cornelis Nieuwenhuis. “Of wenst u daarover informatie? Neem dan contact op met CORNELS® via onze website cornels.nl of bel +31 85 130 72.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details