Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Voor Rainbowsol is de Q nu de belangrijkste letter van het alfabet

Voor Rainbowsol is de Q nu de belangrijkste letter van het alfabet

Bruisende lancering nieuwe zonweringlijn in Leerdam

Een gezelschap van 60 voorlopig geselecteerde, Rainbowsol dealers – in totaal zo’n 150 personen – was vol verwachting op vrijdagavond 10 mei naar Leerdam gekomen. De lancering van de nieuwe Q-series uit de Rainbow-Collection stond op de agenda. De spectaculaire productlancering was er een om niet snel te vergeten en de nieuwe lijn werd met groot enthousiasme ontvangen.

Rainbowsol had niets aan het toeval overgelaten. Directie en medewerkers van de ambitieuze zonweringfabrikant uit Leerdam hebben andermaal aangetoond dat professionaliteit en een scherp oog voor ontwikkelingen in de markt anno 2019 hand-in-hand gaan. “We blijven de markt verrassen en verblijden”, aldus directeur Marcel van der Gun. 

Een van de productiehallen was professioneel omgebouwd tot een Hollywood-achtige omgeving. De gasten, die (natuurlijk) over de rode loper binnenkwamen – werden er ontvangen met drankjes, hapjes, een DJ en een zéér goede volkszanger. En ook de professionele barista mag niet worden vergeten, die de meest smakelijke koffie maakte. Het was er allemaal. 

Zonweringlijn

Zelfdragend knikarmscherm Q-240.

De vrolijke dagvoorzitter toetste meteen bij de start van de avond of alle aanwezige dealers wisten wat vanaf nu de belangrijkste letter uit het alfabet was. “Natuurlijk de Q!”, werd er bijna in koor geroepen. Robert Bosch refereerde in zijn speech aan het feit dat de nieuwe Q-lijn genomineerd is voor de Z&R Product Of The Year Award 2019. Met zijn uitspraak “Ik gun de collega-genomineerden heel veel. Vooral een tweede en derde plaats bij deze verkiezing!”, had hij meteen de lachers op zijn hand. Behalve veel hilariteit in de zaal, ook een gemeend collectief applaus voor de nominatie. Bosch zijn zelfvertrouwen was gerechtvaardigd, want inmiddels is bekend dat de Q-series de Z&R Product Of The Year Award 2019 heeft gewonnen! 

Ook Marcel van der Gun oogde tijdens de presentatie van de Q-series als een tevreden man. “We hebben keihard gewerkt om deze nieuwe lijn te kunnen ontwikkelen en vandaag komt alles samen!” Robert Bosch kon het daar alleen maar me eens zijn. “We hebben veel inspiratiesessies gehad, getekend en weer bijgeschaafd. We hebben bovendien goed rondgekeken naar de trends in interieur-, bouw- en tuinland en gepeild waar consumenten behoefte aan hebben. Ik ben ervan overtuigd dat we voor al onze dealers een prachtige aanvulling op hun productportfolio hebben ontwikkeld.” 

Zonweringlijn

Marcel van der Gun, Robert Bosch en Liset van der Gun.

Het was Liset van der Gun die de belangrijkste handeling van de avond verrichtte. Met een druk op de rode knop en onder begeleiding van opzwepende muziek mét lichtshow liet zij het grote zwarte doek wegvallen en werd Q-series voor het eerst getoond aan de dealers. De reacties waren positief. Heidi Wind-Siebelt van A5 Deco Zwolle was een van de eerste dealers die op onderzoek uit ging: “Deze lijn ziet er écht héél goed uit”, sprak ze. “Heel strak en zeer inspirerend.” 

Het is vrijdagavond 10 mei nog lang onrustig gebleven in Leerdam. Niet alleen op het presentatiepodium, waar de dealers zich uitgebreid lieten informeren over deze nieuwste ontwikkeling in zonweringland, maar ook aan de bar en op de dansvloer, waar het introductiefeest een swingend vervolg kreeg.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details