Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Vincent en Pieter Willemsen verlaten Hylas na dertig jaar

Vincent en Pieter Willemsen verlaten Hylas na dertig jaar

In een persbericht heeft AVZ-Group bekendgemaakt dat Vincent en Pieter Willemsen Hylas en de AVZ-Group na dertig jaar hebben verlaten. De broers hebben Hylas uitgebouwd tot een belangrijke pijler binnen de AVZ-Group en een naam van betekenis op het gebied van het confectioneren van zonweringdoek in de Benelux, aldus algemeen directeur Niels Beerens van AVZ-Group. Vincent en Pieter Willemsen zullen nog tot het einde van dit jaar werkzaam zijn bij Hylas om voor een zorgvuldige overdracht van kennis en ervaring zorg te dragen. “Wij willen beide heren bedanken voor hun inzet en wat zij voor Hylas en de AVZ-Group hebben betekend”, zegt Beerens. “Wij wensen Pieter en Vincent naar de toekomst alle succes toe.”

Inmiddels heeft AVZ-Group de functies van Pieter en Vincent Willemsen nieuw ingevuld. Sinds 1 oktober is Martin Koning naast Managing Director van Smits Rolluiken en Zonwering tevens de Managing Director van Hylas. Hij is in deze rol eindverantwoordelijk voor beide vestigingen van AVZ-Group.

Per 1 november vervult Peter Engelberts, voorheen werkzaam bij Erhardt Markisen in Duitsland, de rol van Operations Manager bij Hylas. In deze rol neemt hij de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich. Engelberts heeft ervaring als Business Improvement Manager en Project Manager. “Met zijn inmiddels ruime ervaring binnen onze bedrijfstak, keert hij na vijf jaar nu terug naar Nederland”, aldus Beerens. “We zijn verheugd dat Peter voor Hylas heeft gekozen om een nieuwe stap in zijn carrière te zetten. Als AVZ-Group zijn we ervan overtuigd dat Hylas zijn klanten onder het nieuwe management met dezelfde service als voorheen zal blijven bedienen!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details