Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
VERSTERKT DOOR CORONA GLAZEN WANDEN ZIJN EEN LOGISCHE TOEVOEGING
(Beeld: weinor)

VERSTERKT DOOR CORONA GLAZEN WANDEN ZIJN EEN LOGISCHE TOEVOEGING

Steeds vaker kiezen mensen voor een vaste terrasoverkapping. Steeds vaker nemen ze er dan ook glazen wanden bij om de ruimte langer te kunnen gebruiken. Deze ontwikkeling is dit jaar al versneld en de verwachting is dat die versnelling zich het volgend jaar nog een keer herhaalt. Door corona gaan immers minder mensen op vakantie en wordt er meer in en om het huis geïnvesteerd.

Een terrasoverkapping biedt de mogelijkheid om langer en intensiever van het buitenzijn te kunnen genieten. Mensen die een overkapping hebben, kunnen immers eerder in het jaar naar buiten en kunnen er tot later in het jaar blijven. Daarbij komt dat we het buitenleven voortdurend meer gaan waarderen. Corona helpt daarbij omdat op vakantie gaan moeilijker én risicovoller wordt. Vakantie in eigen huis en tuin is dan een veilig alternatief. 

Glazen wanden zijn een volgende stap om een terrasoverkapping nog intensiever te kunnen gebruiken. De mogelijkheden van de overkapping worden immers verder vergroot omdat wind en regen worden geweerd en de warmte binnen blijft. Ingebouwde verlichting zorgt ervoor dat lezen, kaarten of andere activiteiten ook voortgezet kunnen worden als het schemerig wordt, verwarming weert de frisheid later op de avond – al hebben we daar het afgelopen jaar niet zo veel last van gehad – en een geluidsinstallatie is de ultieme sfeermaker. 

Glazen wanden – en andere accessoires voor terrasoverkappingen overigens ook – zijn welkome vervolgopdrachten voor de zonweringspecialist. Dat is het voordeel van een terrasoverkapping: er zijn altijd uitbreidingen mogelijk, wat bij bijvoorbeeld rolluiken of screens veel minder of niet het geval is. Glazen wanden zijn voor de zonweringspecialist dus een mogelijkheid om weer eens met de klant in gesprek te geraken. Bijvoorbeeld door klanten die eerder al eens een terrasoverkapping hebben gekocht gericht te benaderen. Zeker zolang corona heerst, zullen ze best geïnteresseerd zijn – in glazen wanden of in andere accessoires – om de mogelijkheden van hun overkapping voor hun vakantie thuis verder te vergroten.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details