Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
“Vernieuwde Plisséfit Hordeur: dé stille revolutie in horren”

“Vernieuwde Plisséfit Hordeur: dé stille revolutie in horren”

“De meest succesvolle hordeur van Nederland is weer een stukje beter geworden,” zegt Dènis van Loosbroek, General Manager van Unilux. “We hebben geluisterd naar onze gewaardeerde klanten, onze dealers, en deze verbeteringen doorgevoerd om een nog geruislozer, duurzamer product te leveren.”

Deze nieuwe Plisséfit hordeur is niet alleen een stil wonder, maar toont ook Unilux’ voortdurende toewijding aan duurzaamheid. Lokale inkoop van onderdelen, gerecycled aluminium en productie in Nederland verzekeren een ongeëvenaarde kwaliteit en lange levensduur. En door hoogwaardige kunststof materialen te gebruiken voor de ketting en andere onderdelen, is de hordeur aanzienlijk stiller geworden bij het openen en sluiten, terwijl de mugdichte afdichting behouden blijft.

“Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen,” voegt Dènis toe. “Met de introductie van de verbeterde Plisséfit, bieden we niet alleen een superieure hordeur aan, maar we moedigen ook actief hergebruik aan om energie en grondstoffen te besparen. Commercie en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand.”

De vernieuwde Plisséfit hordeur belichaamt niet alleen de voortdurende innovatie van Unilux, maar ook hun inzet dus voor een duurzame toekomst. De nieuwe Plisséfit is beschikbaar vanaf 1 maart 2024 en markeert met deze lancering een nieuwe mijlpaal in stilte, functionaliteit en duurzaamheid in hordeurtechnologie.

Plisséfit facts

  • Zowel in- als op de dag te monteren zonder hulpprofielen
  • Leverbaar in 5 standaard RAL kleuren
  • Strak design
  • Voorzien van Twistlock waarmee gaaspakket opgeborgen wordt en de levensduur verlengd wordt
  • 100% mugdicht
  • Hoogwaardige kunststof materialen voor ketting en andere onderdelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details