Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Verano®: ‘Volop van de zomer genieten met de V490 – Palermo’
Het knikarmscherm V490 – Palermo is in uiteenlopende situaties toepasbaar.

Verano®: ‘Volop van de zomer genieten met de V490 – Palermo’

De zomer is nog ver weg, maar bij Verano® kijken ze al uit naar dagen- en avondenlang genieten van de zon én de schaduw. In de aanloop naar het nieuwe buitenseizoen presenteert het Nederlandse zonweringmerk meerdere noviteiten, waaronder de V490 – Palermo. “Dit knikarmscherm heeft een elegant ontwerp en kan de grootste terrassen overspannen”, aldus hoofd communicatie Evelien Janssen-Verweij van Verano®. 

“De zomers worden warmer en zonniger, waardoor we steeds vaker en langer van het buitenleven genieten. Maar tegelijkertijd is het belangrijk om de felle zon en de hitte regelmatig te mijden. Met de V490 – Palermo kunnen de grootste tuinen en terrassen niet alleen van schaduw en verkoeling, maar ook van bescherming tegen schadelijke uv-straling worden voorzien. Dit zonnescherm is namelijk leverbaar met een maximale breedte van 7 meter en een maximale uitval van 4 meter. Later kan het scherm ook in een breedte van 14 meter worden uitgevoerd. Dat maakt de V490 – Palermo ook heel interessant voor horecaterrassen.” 

“Verder valt dit zonnescherm op door het strakke en functionele design. De V490 – Palermo heeft een volledig gesloten cassette en sterke knikarmen. In gesloten stand beschermt de cassette het zonweringdoek tegen regen, wind en stof, terwijl de armen ervoor zorgen dat het doek altijd mooi strak gespannen staat. De montagebeugels, die het volledige gewicht van het zonnescherm dragen, zijn volledig weggewerkt, waardoor de V490 – Palermo mooi aansluit op de muur.”

“Deze zonneschermen worden, net als alle andere zonweringsystemen van Verano®, op maat gemaakt en in een groot aantal afmetingen geleverd. Verder zijn er genoeg opties voor eindgebruikers om de V490 – Palermo naar wens aan te passen. Zo kan dit knikarmscherm in een groot aantal garnituur- en doekkleuren worden uitgevoerd. Voor een verlicht terras na zonsondergang, kan de V490 – Palermo worden gecombineerd met een minimalistische ledstrip aan de onderkant van de cassette. Zo kunnen zonweringdealers altijd aan de wensen van hun klanten voldoen en een functionele en elegante zonwering aanbieden die een waardevolle toevoeging is aan ieder terras”, besluit Evelien Janssen-Verweij.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details