Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Verano®: veranda- en pergolazonwering V642 – Tumba en zonnescherm V282 – Oviedo

Verano®: veranda- en pergolazonwering V642 – Tumba en zonnescherm V282 – Oviedo

Heeft u de Polyclose in Gent bezocht? Dan kunnen onze allernieuwste aanwinsten u niet ontgaan zijn: veranda- en pergolazonwering V642 – Tumba en zonnescherm V282 – Oviedo. Beide producten zijn zeer warm onthaald en met recht!

Veranda- en pergolazonwering V642 – Tumba

Wij beschikken al jaren over een gevarieerd assortiment aan verandazonwering. Nieuwe aanwinst V642 – Tumba is toe te passen op een terrasoverkapping en vrijstaand op palen. De Tumba wordt uitgevoerd met een zonwerend, waterafstotend en weersbestendig 100% high-tec polyester uni-doek met rits in zijgeleiding. Het uni-doek zorgt voor minder slijtage, een stabiele doekspanning en een kleine cassette. De verandazonwering is uitgevoerd met een gepatenteerd lockingmechanisme. Het lockingmechanisme zorgt ervoor dat de voorlijst “op slot” gaat en daarna trekt de motor zich terug. Dit zorgt voor een strakker eindresultaat.

Zonnescherm V282 – Oviedo

De afgelopen tijd is de vraag naar rechthoekige zonneschermen toegenomen en daar spelen wij met de V282 – Oviedo op in. Wat daarom direct opvalt is de vierkant voorlijst. Een groot verschil ten opzichte van de V280 – Ipanema is het muurprofiel dat zorgt voor een afsluiting tussen de cassette en de muur. De veranderende vraag naar profielkleuren is tevens meegenomen: zwart structuur is toegevoegd aan de standaardmogelijkheden. LED verlichting is optioneel mogelijk aan de achterzijde, in de armen of beiden.

Kortom: twee prachtige producten waarmee Verano® partners enthousiast aan de slag kunnen!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details