Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
VERANO STELT VOOR:

VERANO STELT VOOR:

DE V642 – TUMBA PERGOLA- EN VERANDAZONWERING MÉT RED DOT AWARD

De V642 – Tumba is een pergola- en verandazonwering die zowel op een terrasoverkapping als op palen als pergola kan worden toegepast. De palen en zijgeleiders hebben dezelfde vorm en dimensies, waarmee eenheid in ontwerp, en daarmee uitstraling, wordt gecreëerd. De visuele impact van verbindingsonderdelen is geminimaliseerd. Deze designdetails hebben ertoe bijgedragen dat de V642 – Tumba zich de trotse winnaar van de Red Dot Design Award 2020 mag noemen.

De pergolazonwering is voorzien van een gepatenteerd lockingmechanisme dat ervoor zorgt dat de voorlijst wordt vergrendeld. Het revolutionaire vierzijdige, variabele spanningssysteem zorgt voor een soepele beweging van het doek. Indien volledig geopend, wordt spanning bereikt door de voorlijst automatisch te vergrendelen en door met dezelfde motor die het systeem beweegt kracht op het doek uit te oefenen. Het resultaat: een doek dat er niet alleen perfect uitziet, maar ook op zijn best presteert.

Het zonwerende, waterafstotende en weerbestendige, 100% hightech polyester uni-doek met ritsgeleiding van de V642 – Tumba biedt een efficiënte bescherming tegen zowel zon als regen. Uiteraard is ook aan het watermanagement gedacht. In het doek kunnen geen waterzakken ontstaan, zelfs niet bij een geringe hellingsgraad van de constructie. Daarnaast bieden de zijgeleiders een superieur afwateringsmanagement, waarbij het water via de palen wordt afgevoerd, zelfs als de constructie niet volledig geopend is. Vanaf een dakhelling van acht graden wordt de afvoer van hemelwater tot maar liefst 50 liter per vierkante meter per uur gegarandeerd. Extra voordeel: door de mogelijkheid om de dakhelling te beperken tot acht graden is het mogelijk om bij elke uitval van de V642 – Tumba een ruime doorloophoogte te creëren.

De veranda- en pergolazonwering V642 – Tumba wordt geïnstalleerd met behulp van een volledig doorlopend muurprofiel om te zorgen voor een waterdichte afsluiting tussen de cassette en de wand. Daarnaast biedt het muurprofiel meer installatiemogelijkheden omdat het op verschillende plaatsen aan de wand kan worden bevestigd. De cassette heeft een zeer nette vormgeving voor een constructie die tot 25 vierkante meter kan bestrijken. Indien gewenst, kan een middenbalk met een dimbare lichtbron worden geplaatst. Bij de maximale afmetingen van 5000 millimeter breed en 5000 millimeter uitval is de Tumba getest tot en met windweerstandsklasse 3.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details