Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Verano: ‘Rolluiken zijn in zomer én winter belangrijk om te isoleren’

Verano: ‘Rolluiken zijn in zomer én winter belangrijk om te isoleren’

“Het was opnieuw een warme zomer”, constateert marketingmedewerkster Vera van den Hanenberg van Verano. “Een zomer die iedereen opnieuw heeft doen beseffen hoe prettig het is als je een goed geïsoleerde woning hebt! Met de naderende winter, blijft die behoefte natuurlijk bestaan, om de koude buiten en de warmte binnen te houden. Rolluiken zijn daarvoor een belangrijk middel. Door de inmiddels constante behoefte aan isolatie vinden we het belangrijk dat onze partners de consument met onze rolluikencollectie zo goed mogelijk kunnen bedienen.”

Verano® collectie rolluiken

Momenteel bestaat de huidige collectie rolluiken van Verano® uit het RV 40 en het RV 41 rolluik. “Het RV 40 rolluik is ons populairste rolluik”, constateert Vera van den Hanenberg. “Het koppelt een gunstige prijs aan een heel goede kwaliteit. Het rolluik beschikt over een dikke lamel voor een zeer stevig pantser. Het RV 41 rolluik is een betaalbare oplossing en vooral geschikt voor kleinere ramen.”

Vernieuwing

“We zijn bij Verano® constant op zoek naar verbetering van het productaanbod, het productieproces en onze producten”, gaat Vera van den

Hanenberg verder. “Zo hebben we bijvoorbeeld een nieuwe arreteermachine besteld, waardoor we in de toekomst nog sneller, maar met eenzelfde kwaliteit rolluiken kunnen gaan leveren. Daarnaast kunnen we ook alvast verklappen dat we binnenkort een nieuw gamma rolluiken gaan introduceren. Houd ons in de gaten, we vertellen er binnenkort snel meer over!”

Kwaliteit en levertijd

De producten van Verano® worden ontwikkeld en geproduceerd met oog op kwaliteit en innovatie, benadrukt Vera van den Hanenberg. “De eigen ontwikkeling en de productie op eigen bodem maken het mogelijk om ook in het hoogseizoen snel te leveren en een hoge leverbetrouwbaarheid te garanderen. Een gedegen samenwerking tussen fabrikant en specialist is cruciaal in het gericht bedienen van de consument. Verano® hanteert daarom adviesverkoopprijzen en zorgt ervoor dat de specialist een aantrekkelijke marge kan behalen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details