Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Verano®: ‘Ons assortiment biedt voor iedere situatie een passende oplossing!’
Met zonneschermen kan de temperatuur op het terras gemakkelijk worden gereguleerd.

Verano®: ‘Ons assortiment biedt voor iedere situatie een passende oplossing!’

Een zonnescherm is een effectief middel om de temperatuur op een terras te reguleren, de lichtintensiteit te verminderen en bescherming te bieden tegen ultraviolette stralen. Het zonwerende doek van een zonnescherm blokkeert gemiddeld tussen de 90 en 99% van de uv-straling. “Een zonnescherm biedt dus niet alleen extra comfort, maar heeft ook een positieve invloed op onze gezondheid”, constateert hoofd communicatie Evelien Janssen-Verweij van Verano®. “De collectie knikarmschermen omvat een tiental verschillende schermen voor zowel het lage, midden als hoge segment. Het uitgebreide assortiment maakt het mogelijk om voor ieder budget en/of situatie een passende oplossing te bieden.”

V280 – Ipanema

Het knikarmscherm V280 – Ipanema is al enkele jaren het meest populaire zonnescherm uit de collectie van Verano®. “Dit zonnescherm sluit naadloos aan bij de gemiddelde woning in Nederland”, aldus Janssen-Verweij. “Met een maximale breedte van zes meter is de V280 – Ipanema prima in staat om de meeste terrassen van schaduw te voorzien. De compacte cassette zorgt ervoor dat de oprolbuis zelfs bij een geheel geopend scherm niet zichtbaar is, waarmee een gelikte uitstraling wordt gecreëerd. Daarnaast maakt de mogelijkheid om dit zonnescherm van geïntegreerde ledverlichting te voorzien de Ipanema enorm populair!”

Ook voor een groot terras is “het zonnescherm Ipanema een ideale oplossing, vinden ze bij Verano®.

Voor grotere terrassen, een lager budget of bij voorkeur voor een andere omkasting biedt het assortiment van Verano® de ideale oplossing voor iedere consument, meent Janssen-Verweij. “Om deze ideale oplossing te vinden, is een gedegen samenwerking tussen fabrikant en zonweringspecialist cruciaal. Verano® hanteert daarom adviesverkoopprijzen voor zijn producten en zorgt ervoor dat de specialist een aantrekkelijke marge kan behalen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details