Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Verano®: ‘Nieuw, nieuw en nog eens nieuw!’
Smartfit Pro.

Verano®: ‘Nieuw, nieuw en nog eens nieuw!’

Nieuwe collectie plissés- en honingraatplissés

“De overkoepelende woontrend van 2021 is comfort”, zegt hoofd communicatie Evelien Janssen-Verweij van Verano®. “In deze trend zie je veel natuurlijke tinten die rust en zachtheid uitstralen. Volgens interieurexperts is dit precies wat we nodig hebben in roerige coronatijden. Laat dat nu net zijn wat de nieuwe Verano® collectie plissés en honingraatplissés uitstraalt. De collectie met vernieuwde patronen en tone-tone kleuren – aan beide kanten kleuren – geeft een modieuze en rustgevende uitstraling aan elke woning. Met de collectie worden nieuwe collectiemappen ontwikkeld waarin het ruime aanbod aan kleuren bewonderd kan worden.” 

Plissés in grijs.

Houten jaloezieën

Ook de collectie houten jaloezieën van Verano® is vernieuwd en uitgebreid. Daarbij is ervoor gekozen om vooral de collectie bamboe uit te breiden, en wel met een selectie van aardetinten. De houten jaloezieën zijn leverbaar met lamellen van 50 en 65 mm. Naast de huidige ladderbanden van 25 en 38 mm heeft Verano® ook een ladderband van 10 mm aan de collectie toegevoegd. 

Witte en grijze plissés

Smartfit Pro

Het vernieuwde Smartfit Pro frame is speciaal ontwikkeld voor de Verano® jaloezieën en plisségordijnen. Het frame kan eenvoudig door middel van magneten op het kozijn worden geklikt, waardoor boren niet langer nodig is. “Het grootste voordeel van de Smartfit Pro is de vernieuwde, verstek gezaagde hoekverbinding, waarbij geen kunststof meer wordt gebruikt”, aldus Evelien Janssen-Verweij. “Hierdoor verdwijnen eventuele kleurverschillen en wordt het frame nog stabieler. De Smartfit Pro frames zijn binnenkort leverbaar in vijf kleuren, waardoor het frame een extra stijlvolle uitstraling biedt.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details