Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Verano® lanceert exclusieve doekencollectie: de Nature Colors

Verano® lanceert exclusieve doekencollectie: de Nature Colors

In de natuur vind je oneindig veel kleur- en structuurnuances en dat is dé inspiratie geweest voor onze nieuwste doekcollectie Nature Colors. Na een uitgebreid ontwerpproces ontstonden er 12 doeken met natuurlijke kleuren en designs. Van een jungle aan houtsneden tot een luchtige marmerstructuur, de Nature Colors doekcollectie heeft het allemaal.

Met de uiterste zorg en met hoogwaardige apparatuur worden de doeken voor buitenzonwering geconfectioneerd. De zonwerende doeken in de Nature Colors doekcollectie zijn met de hand ontworpen en gemaakt van 100% polyester. Dit betekent dat alle doeken water-, schimmel- en vuilafstotend zijn. Een Nature Colors doek heeft twee zijden: confectie één (onderzijde) en confectie twee (bovenzijde). De onderzijde bevat één van de drie designs (pampas, marble en woodcut), ieder design wordt uitgevoerd in vier natuurlijke kleuren (charcoal, cloud, jungle en concrete). De bovenzijde van het doek wordt standaard uitgevoerd in een effen coating in metal of charcoal. Op deze manier combineren we de sfeerverhogende factor van het design met een praktische en efficiënte zonweringsoplossing voor eenieder. Met deze exclusieve combinatie zijn wij de eerste producent in de Benelux.

De Nature Colors doekencollectie is beschikbaar voor de zonneschermen van Verano®, met uitzondering van V210 – Rhodos, V225 – Porto en V255 – Salou. We bieden onze partners een kleurstalenset waarmee exclusief zij de verschillende doeken aan consumenten kunnen presenteren. Kortom: de Nature Colors collectie is een unieke collectie waarmee Verano® partners enthousiast aan de slag kunnen!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details