Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Zonwering & Overkappingen

Verano®: Lamellendak V870 – Arezzo

Vrijstaande V870-Arezzo in wit met een dichte achterwand.

3 augustus 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

“Steeds meer Verano® partners nemen de V870 – Arezzo op in hun showroom. Hiermee werken wij gezamenlijk aan het winnen van terrein in Nederland.” 

“Een lamellendak geeft je het gevoel van buiten met het comfort van binnen”, vervolgt Evelien Janssen-Verweij. “Ieder bepaalt namelijk zelf de hoeveelheid schaduw en zonlicht die wordt toegelaten door de lamellen te kantelen of open te schuiven. Als de lamellen zijn gesloten ontstaat een spatwaterdichte overkapping die een schaduwrijke plek creëert in de tuin.” 

“De V870 – Arezzo is een elegant lamellendak, met lamellen die openen en sluiten door middel van een fluisterstille motor. Een geweldige mix van een gedetailleerde afwerking, robuuste aluminium constructie en een strak design. Dit maakt het product ook prachtig te integreren bij nieuwbouwprojecten.” 

Halfvrijstaande V870-Arezzo in antraciet, aangebouwd tegen de achtergevel van een huis.

“De V870 – Arezzo is bijzonder montagevriendelijk. Dankzij de blinde assemblage zijn er geen schroeven zichtbaar aan de buitenzijde van het lamellendak. De bediening is volledig weggewerkt in de ligger. Dat betekent dat er geen ontsierende bedieningsstrip boven het lamellendak uitsteekt. Het terras onder het dak kan worden verlicht met ingebouwde led-verlichting. Niet alleen praktisch, maar ook sfeervol. De led-verlichting wordt in de vorm van led-strips in het lamellendak verwerkt. Op deze manier blijft de strakke vormgeving van het lamellendak behouden.” 

“Het lamellendak V870 – Arezzo gaat fantastisch samen met verschillende Verano® producten, zoals een eigen Ritzscreen® en de wanden V755 – Nova, V762 – Talamanca, V764 – Olivera, V772 – Moli, V785 – Serena en V790 – Solano”, aldus Evelien Janssen tot besluit.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details