Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Verano: ‘Het manusje-van-alles: het rolluik!’
Rolluik V010 – Space van Verano® in de kleur antraciet.

Verano: ‘Het manusje-van-alles: het rolluik!’

“Zo kunnen rolluiken een slaapkamer perfect verduisteren, extra veiligheid aan woning of bedrijfsgebouw geven, zorgen voor een hogere isolatiewaarde en voor extra geluiddemping. Een echt manusje-van-alles dus!” 

“Voor zonweringprofessionals zal de verkoop van rolluiken hierdoor gemakkelijk verlopen. Door het montagegemak van de rolluiken van Verano® bieden we hen bovendien de mogelijkheid om het product zo snel mogelijk om te zetten in een winstgevende oplossing.” 

V010 – Space

Het rolluik V010 – Space biedt alle productvoordelen die rolluiken kunnen bieden. Het beschikt over een relatief licht pantser met een kleine oproldiameter en kan daarom met een kleine kast worden uitgevoerd. Daarnaast is dit rolluik volgens Evelien Janssen-Verweij ook prijstechnisch interessant en daarom aantrekkelijk voor elk budget. 

Rolluiken V020 – Elegant van Verano® toegepast bij de ramen van de verdieping en de dakkapel.

V020 – Elegant

Het rolluik V020 – Elegant heeft een goede verduisterende werking maar doet volgens Evelien Janssen-Verweij zijn naam vooral eer aan door de elegante uitstraling. “Doordat zelfs bij grote pantsers een extra kleine rolluikkast kan worden toegepast, wordt het gevelbeeld van een woning minimaal aangetast. Met een maximale hoogte van vier meter kan dit rolluik flinke oppervlakten aan. Daarnaast kan het rolluik door de keuze uit zestien standaardkleuren met elk kozijn of elke gevel worden gecombineerd.” 

Vanaf nu kunnen de Verano® rolluiken V010 – Space en V020 – Elegant zonder meerprijs worden voorzien van borstelgeleiders. Consumenten hebben daardoor voor hun rolluik de keuze tussen rubber- of borstelgeleiders bij hun rolluik. Verano® noemt al deze en nog meer verkoopargumenten voor zijn rolluiken. “Verano® hanteert adviesverkoopprijzen voor zijn producten en zorgt ervoor dat de specialist een aantrekkelijke marge kan behalen”, benadrukt Evelien Janssen-Verweij.

Samenwerking met onze partners

“Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd met het oog op kwaliteit en innovatie”, gaat Janssen-Verweij verder. “Daarnaast hebben wij een eigen kleurstalenmodule op onze website waar consumenten geheel gratis vijf kleuren naar keuze kunnen aanvragen. Op die manier biedt Verano® hen de mogelijkheid om de kleurstalen in hun eigen omgeving te bekijken. Kleurkeuzes kunnen worden gemaakt door materialen en kleuren te vergelijken met kleuren in het interieur of exterieur. Door onze premium Verano® partners te betrekken bij de aanvragen van kleurstalen kunnen consumenten ook direct worden voorzien van advies op maat of een vrijblijvende offerte”, besluit Evelien Janssen-Verweij.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details